Store RSS

novatus rabatkode 2019

På novatus hjemmeside finder du en lang række dagligdagsremedier der alle har været en tur gennem innovationsmaskinen. Dette betyder at der er skruet op for funktionaliteten og brugbarheden af produkterne. Du kan bruge din Novatus rabatkode, når du handler i deres webshop og få en god besparelse på dit køb.

http://novatus.eu/dk/

Aktive novatus rabatkoder og tilbud

Ny novatus rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste novatus rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge novatus´s tilbudsside her:

Direkte link til novatus's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://novatus.eu/dk/

novatus rabatkoder 2019

Forhandler af husholdningsprodukter med fokus på kunden

Novatus drives af MB Novatus og blev etableret som en onlinevirksomhed i år 2012 med et signifikant fokus på kunden. Kunden kommer altid i første række hos Novatus, der velvidende at deres eksistens skyldes kundernes opbakning, sætter en ære i at yde den bedste service til deres kunder.

En anden vigtig faktor for Novatus er kvalitet, hvilket for Novatus ikke kun beror på produkterne men samtidig kvaliteten af deres service før, under og efter leveringen af produktet. Det kunne være i forbindelse med en reklamation, forespørgsel om produktet eller problemer med leveringen. Her forsøger Novatus altid at hjælpe kunden på bedste vis.

Sortiment

Novatus forhandler husholdningsprodukter fra forskellige anerkendte brands der udbyder innovative og kvalitetsbevidste produkter.

Køkken: En bred kategori der byder på alle de gode Novatus tilbud indenfor køkkenudstyr, herunder køkkengrej i form af filmholdere, kageruller, choppers, vandflasker, knive og tænger. Kategorien består desuden af madkasser, bage udstyr, ovnfaste fade, opbevaring (bøtter og beholdere) samt termokander og –kopper.

Bolig: Boligkategorien består af forskellige anvendelig produkter såsom produkter til badeværelset (sæbeholdere, pumpe til håndsæbe og bruser trænere), vakuumposer, isterningeholdere, vinkarafler, vinskænkepropper, paraplyer, kuglepenne, pilleæsker, net, sikkerhedshammer og sofasurfere.

El: Udvalget af el-artikler er et bredt sortiment af bagagevægte, personvægte, telefoner og tilbehør, lommelygter, opladere og fitness udstyr.

Tilbud: I tilbudskategorien er alle de gode Novatus tilbud samlet på et sted, hvor du både kan finde kampagnetilbud, nedsatte produkter og 2 for en tilbud. Du kan endda også gøre brug af din Novatus rabatkode, når du handler i denne kategori.

Novatus rabatkode

Med din Novatus rabatkode fra e-rabatkodeportalen kan du gøre et godt tilbud på et i forvejen godt eller nedsat produkt indenfor husholdningskategorien, hvor du både finde el-artikler, husholdningsprodukter og diverse produkter til boligen. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her på siden eller følg med på Facebook, hvis du vil være sikker på at være opdateret om de seneste nye Novatus rabatkoder. Du kan desuden skrive dig op til deres nyhedsbrev for at få mails om alle de gode Novatus tilbud.

Betalingsformer

Hos Novatus kan du betale med de følgende muligheder samtidig med at du gør brug af din Novatus rabatkode.

  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express

Levering

Leveringstiden er 3-5 arbejdsdage for alle produkterne, der vil blive leveret med Post Danmark til din dør eller nærmeste posthus. Bestillinger op til et halvt kilo afsendes for 29 kroner, mens bestillinger op til to kilo afsendes for 39 kroner. Vejer din pakke mere end to kilo afsendes den med UPS for henholdsvis 49 eller 99 kroner afhængig af om du ønsker express levering.

Retur og fortrydelsesret

Hos Novatus har du altid 14 dages returret, når du handler via deres hjemmeside. Du har altså mulighed for at fortryde dit køb og få det fulde beløb retur, hvis du leverer pakken tilbage i samme stand.

Kundeservice

Novatus tager gerne imod henvendelser på telefon +45 66 74 67 47 på alle hverdage fra 9-17 eller via e-mail. Her kan du bl.a. forhøre dig om Novatus tilbuddene, handelsbetingelser, forsendelsesbetingelserne og lignende.

Starter om