Oister tilbud!
4.77 (95.45%)
42 votes
Store RSS

Oister rabatkode 2019

Oister er en dansk virksomhed, der forhandler mobilabonnementer og mobiltelefoner til konkurrencedygtige priser i et marked under udpræget rivalisering.
Med din Oister rabatkode kan du spare endnu flere penge, når du handler i deres webshop.

http://www.oister.dk

Aktive Oister rabatkoder og tilbud

Oister tilbud!

Få lige nu et cool mobilabonnement til billige penge! Få gratis oprettelse til 109,- med 20 timers tale tid og 20 GB data.... more ››

http://www.oister.dk

Oister rabatkoder 2019

Bedst Til Prisen

Oister er et mobilselskab, der både udbyder mobilabonnementer og sælger mobiltelefoner. Oister lægger stor vægt på at kunne tilbyde sine kunder det bedste af det bedste, hvorfor de samarbejder med 3 for at kunne tilbyde det kraftigste landsdækkende netværk. Netværket er som udgangspunkt 3G, men det er muligt at tilkøbe 4G hos Oister såfremt din telefon kan trække det.

Oister har desuden modtaget ’Bedst Til Prisen’, der siger noget om kundernes tilfredshed med produktet sammenlignet med prisen, hvilket på siges at være en sejr, det konkurrenceprægede mobilmarked taget i betragtning.

Oister har desuden en velfungerende selvbetjeningsside, der skal gøre det let og enkelt for kunderne at kontrollere deres mobilforbrug og lave andre småændringer. Derudover består Oister teamet af erfarne og dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at hjælpe deres kunder.

Sortiment

Oister forhandler primært smartphones af mærkerne: Huawei, LG, iPhone, Sony, Samsung, Nokia og HTC. Det er både muligt at købe telefonen med og uden abonnement samt at købe telefonen på afbetaling.

Oister tilbuddene består desuden af mobilt bredbånd, hvor det er muligt at tilkøbe forskellige abonnementer afhængig af dit behov. Du kan få mellem 5 og 120 GB data fra 69 til 199 kroner. Der er altså både noget for dig, der ikke surfer så meget på internettet samt dig der er en ivrig forbruger af internettet.

Sidst men ikke mindst forhandler Oister også abonnementer til din mobiltelefon fra priser mellem 69 og 129 kroner.

Oister rabatkode

Leder du efter en ny mobiltelefon, et billigere og bedre abonnement? Så tag et kig hos Oister, der forhandler begge dele til nogle af de bedste prise i Danmark. Med en af portalens Oister rabatkoder kan du desuden gøre et godt køb, der lader dig spare en god procentdel på købet.

Få ikke at misse noget kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og følge os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer om de nyeste Oister rabatkoder. Så er du sikker på hele tiden at være ajour med de bedste Oister tilbud i landet.

Betalingsformer

Når du handler hos Oister kan du betale med nedenstående samtidig med du benytter din Oister rabatkode, der giver dig rabatter på de i forvejen gode Oister tilbud.

  • Dankort
  • Diverse Visakort
  • MasterCard
  • American Express

Levering

Oister leverer i samarbejde med Post Danmark, der bestræber sig på at levere din bestilling indenfor 3-5 arbejdsdage.

Retur og fortrydelsesret

Som Oister kunde har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage ubrugt og i samme tilstand som ved modtagelsen.

Kundeservice

Oister har udarbejdet en række forskellige guides, der vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis hvad end du skal have startet din nye smartphone op, flytte dit nummer eller lignende. Finder du ikke svar på dit spørgsmål via Oisters guides er du velkommen til at kontakte dem gennem e-mail eller telefon.

Oister kan bl.a. guide dig i brugen af din Oister rabatkode og hvilket Oister tilbud, der vil matche dig bedst.

Starter om