Op til 50% – Olivers Petfood
4.8 (96%)
24 votes
Store RSS

Olivers Petfood rabatkode 2019

Olivers Petfood forhandler hunde- og kattefoder med et højt indhold af animalsk protein og omega 3 og helt uden kunstige konserveringsmidler og tilsætningsstoffer – med andre ord et produkt at høj kvalitet. Et produkt du også kan få rabat på, når du bruger din Olivers Petfood rabatkode i webshoppen.

http://olivers.dk

Aktive Olivers Petfood rabatkoder og tilbud

Op til 50% – Olivers Petfood

Hos Olivers Petfood kan du spare helt op til 50% på deres tilbudsside.... more ››

Category:

Tags:

Olivers Rabatkode 2019

Dyrefoder specialudviklet for hunde og katte

Olivers Petfood blev grundlagt i 1998 med et koncept baseret på hunden og katten, der søgte at udvikle det bedste produkt for disse små skabninger. Olivers Petfood leverer kvalitetsfoder til hunde og katte direkte hjem til dig, altså uden nogen mellemled, hvorfor de kan forhandle produkterne til favorable priser dets kvalitet taget i betragtning.

Olivers Petfood produceres under løbende kvalitetskontrol, der sikrer garanti for, at der kun er lige netop de ingredienser som beskrevet i produktet. Derudover produktet udviklet på baggrund af et godt kendskab til hunde og katte, hvilket har resultereret i et produkt med et højt indhold af protein og omega 3, er lige såvel som for mennesker også er dyrs byggesten.

Sortiment

Olivers Petfood tilbuddene består af et stort udvalg af tørfoder og tilbehør til hunde og katte. Sortimentet er nøje udvalgt af Olivers Petfoods eksperterne.

Hund: Med øje for kvalitet er produkterne her udvalgt, hvor du ikke alene finder det bedste tørkost til din hund men også godbidder, pleje og velvære produkter, hundelegetøj, udstyr og andre velegnede produkter til din hund.

Kat: Selvom hunden siges at være menneskets bedste ven er katte artiklerne udvalgt med samme omhu som hunde produkterne. Her finder du både kvalitets tørfoder til din kat, godbidder, velværeprodukter, legetøj og tilbehør mm.

Abonnement: Du har også mulighed for at skrive dig op til et abonnement på tørfoder til din hund eller kat. På den måde slipper du for besværet med selv at skulle hente det og du er hele tiden sikker på at have foder til dit kæledyr, da foderet leveres med passende intervaller.

Olivers Petfood værdikode

Fortjener din hund eller kat det absolut bedste? Så er det værd at slå et besøg forbi Olivers Petfood, der netop er det allerbedste din hund eller kat måtte ønske sig. Hold øje med siden her og brug en af e-rabatkodeportalens Olivers Petfood rabatkoder, når du handler på deres hjemmeside.

Som alternativ kan du også tilmelde dig e-rabatkoder nyhedsbrevet og give vores Facebookside et like, så vil du løbende modtage opdateringer om de nye Olivers Petfood rabatkode som du kan bruge til alle de gode Olivers Petfood tilbud online.

Betalingsformer

Olivers Petfood modtager betaling med følgende muligheder (her kan du også tage din Olivers Petfood rabatkode i brug):

  • Dankort
  • Visa/dankort, Visa Electron og Visa
  • MasterCard
  • Eurocard
  • Maestro

Levering

Olivers Petfood produkterne leveres altid gratis indenfor et par hverdage, hvilket må siges at være en udsøgt leveringsservice, der helt klart er værd at gøre brug af. Top det med en Olivers Petfood rabatkode og spar endnu mere, når du handler tørkost online.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Olivers Petfood har du altid to ugers fortrydelsesret, hvilket giver dig lov til at levere produkterne retur uden yderligere notits.

Kundeservice

Olivers Petfoods kundeservice kan kontaktes på telefon +45 43 64 13 64 eller via e-mail [email protected]. Her kan du henvende dig om Olivers Petfood tilbuddene og få den bedste vejledning, der vil sikre dig det bedste produkt til dit dyr, brugen af din Olivers Petfood rabatkode mm.

Starter om