Pixizoo Rabatkoder & Tilbud

Pixizoo er Danmarks bedste webshop indenfor baby- og børneudstyr. De holder altid fingeren på pulsen, og tilbyder dig det nyeste og det bedste inden for tøj, legetøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. Hos Pixizoo ved de, at deres kunder som regel er nybagte forældre, og derfor har de gjort det nemt, overskueligt, hurtigt og billigt at handle hos dem. Her på siden kan du finde en Pixizoo rabatkode, som giver dig besparelser på dit køb.

20%

Rabatkode

20% Pixizoo rabatkode

Pixizoo giver kæmpe rabatkode. Nu er det med at slå til, se alle Pixizoo gode tilbud og gør brug af denne rabatkode og spar yderligere 20%
VIS RABATKODE

Fri Fragt

Fri Fragt ved køb over 699 kr.

Har du fundet alle de varer hos Pixizoo? Hvis kan vi glæde dig med at du nu kan få fri fragt på hele din ordre!
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Op til 60% Rabat

Pixizoo er gået i tilbudsmode og giver dig lige nu op til hele 60% rabat på udvalgte varer. Så skynd dig ind og find dine varer.
FÅ RABAT

Om Pixizoo

Pixizoo

 

Pixizoo rabatkoder 2019

Tøj, legetøj og udstyr til de små

Pixizoo gør det nemt for dig at kigge dig omkring i de mange nye trends og tendenser på markedet. Kvalitet og sikkerhed er i hovedsædet hos Pixizoo, og folkene bag virksomheden holder løbende øje med nye forskningsresultater, for at sikre dine børns velvære. Du kan også få god og kompetent rådgivning til alle dine køb, både før og efter du handler, for at sikre at du og dit barn føler sig godt behandlet.

Du finder et kæmpe udvalg af baby- og børneudstyr i alle genrer hos Pixizoo, og for at sikre dig den bedst mulige pris på markedet får du altid prisgaranti; det betyder at de matcher prisen, hvis du finder den billigere et andet sted. Også efter du har købt varen! Yderligere kan du få uforpligtende Pixizoo tilbud, hvis du bare køber mere end én vare på samme tid. Du kan udfylde formularen på hjemmesiden og få dit særlige Pixizoo tilbud udarbejdet indenfor 24 timer.

Sortiment

Hos Pixizoo finder du udelukkende kvalitetsprodukter i masser af kategorier som fx sikkerhedsprodukter, møbler, legetøj, madprodukter, tøj og pusleprodukter. Din Pixizoo rabatkode gælder til alle afdelinger, hvis ikke andet er angivet på tilbuddet.
Fælles for alle produkterne er den høje kvalitet og de kendte mærker, så du kan være sikker på at din barn er i gode hænder, uanset om du kigger på autostole fra Besafe, tøj fra Hummel eller de klassiske Trip Trap møbler. Du finder masser af legetøj fra populære mærker som fx Lego, Brio og Fisher Price, som hver især huser timesvis af leg, også for mor og far.

Pixizoo rabatkode

Hvis du altid vil være garanteret de bedste Pixizoo tilbud på baby- og børneudstyr, skal du blot have fat i en rabatkode her på siden. Koden kan indløses i webshoppen, så der er gode penge at spare med den rigtige Pixizoo rabatkode fra os.
Hvis du er på jagt efter de bedste produkter til dit barn, og ikke vil gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet, så vil vi gerne give et tilskud – og det finder du lige her med en Pixizoo rabatkode! Husk derfor at komme her forbi, hver gang du skal købe udstyr til de mindste, så får du altid de bedste Pixizoo tilbud på markedet.
Uanset om du køber stort eller småt er der helt sikkert besparelser at hente. Så find din første Pixizoo rabatkode i dag, så finder du måske allerede et Pixizoo tilbud der passer til netop jeres behov med det samme!

Levering

Hos Pixizoo shop får du gratis levering med GLS Pakkeshop. Du vælger selv hvor du vil afhente pakken, eller du kan få den leveret til døren mod et gebyr. Leveringstiden fremgår på den enkelte vare, men typisk vil du have din vare i hånden 1-3 hverdage efter dit køb.

Retur og reklamation

Der er ubegrænset returret på alle varer, så du frit kan ombytte hvis varen ikke møder dine forventninger. Der er ligeledes almindelig 14 dages returret for varer, som siden købet er udgået af sortimentet. Ved ombytning og reklamation er fragten betalt af Pixizoo.

Kundeservice

Du kan skrive mails eller ringe til Pixizoo’s kundeservice. Telefonnummeret er 88 88 74 16 og kan kontaktes ml. 10-15 alle hverdage. Herudover kan du skrive en mail på [email protected], og de vil forsøge at vende tilbage indenfor 24 timer.

Udløbne rabatkoder

Exclusive

10%

Rabatkode

10% Eksklusiv PixiZoo Rabatkode (Puslepuder)

VIS RABATKODE

54%

Spar op til

op til 54% rabat på Philips Avent hos PixiZoo

Lige nu kan du få op til op til 54% rabat på Philips Avent hos PixiZoo. - Find rabatten via knappen herunder. -Men skynd dig rabatten holder kun i weekenden. Firmaet AVENT startede helt tilbage i 1984, med en helt ny[...]
FÅ RABAT

46%

Spar op til

op til 46% Pixizoo Rabat

Lige nu afholder Pixizoo et stort udsalg hvor du kan spare op til 46% ! - Find udsalget her:
FÅ RABAT

15%

Rabatkode

15% Pixizoo Rabatkode

Du får nu 15% rabat hvis du tilmelder dig Pixizoo nyhedsmail! - Du får Rabatkoden tilsendt pr. mail med det samme. - God fornøjelse.
FÅ RABAT

50%

Spar op til

Pixizoo – Spar op til 50%

Pixizoo holder den helt store BLACK FRIDAY fest og du er inviteret. Hop ind og se alle de fantastiske tilbud på børnelegetøj, legetøj og babyudstyr!
FÅ RABAT

50%

Spar op til

Pixizoo – Spar op til 50%

Pixizoo holder den helt store BLACK FRIDAY fest og du er inviteret. Hop ind og se alle de fantastiske tilbud på børnelegetøj, legetøj og babyudstyr!
FÅ RABAT

45%

Spar

Pixizoo – Spar 45%

Hox Pixizoo finder du alt, hvad du har brug for som forælder til babyer og mindre børn. Her er altid et godt tilbud på både udstyr, tilbehør og legetøj til de små, så hold dig altid opdateret og få ekstrameget[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.