1 (20%)
8 votes
Store RSS

Primo Tours rabatkode 2019

Hos Primo Tours kan du bestille rejser til store dele af verden. Primo Tours er kåret til Danmarks bedste charterbureau i 2011, 2012 og 2013 af Trustpilot, så du er så godt som garanteret en god oplevelse, hvis du rejser med dem. Drømmer du om spændende rejser, og ukendte steder? Så tag et kig ind på Primo Tours hjemmeside og bliv inspireret til din næste ferie. Hjælp dig selv lidt på vej og brug en Primo Tours rabatkode, som du finder her på e-rabatkoder.dk.

http://www.primotours.dk/

Aktive Primo Tours rabatkoder og tilbud

Ny Primo Tours rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Primo Tours rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Primo Tours´s tilbudsside her:

Direkte link til Primo Tours's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.primotours.dk/

Primo Tours rabatkode 2019

Primo Tours

Primo Tours er et relativt nyt rejsebureau som blev stiftet i 2009 af Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard. Stifterne har mere end 35 års erfaring inden for den danske rejsebranche. Primo Tours fokusere på gode og velkendte charterrejser, hvor man flyver direkte og har danske rejseguides med. Du vil som gæst altid være i centrum, og Primo Tours vil have en gennemtænkt ferieoplevelse parat til dig, når du lander på din destination.

Dette har gjort at de i årene 2011, 2012 og 2013 blev kåret som Danmark bedste charterbureau af Trustpilot. Med deres erfaring og deres brugervenlige hjemmeside kan de tilbyde et væld af gode og billige charterrejser. De tilbyder altid gode Primo Tours tilbud.

Sortiment

Når du bestiller din rejse hos Primo Tours, så har du en bred vifte af muligheder for din destination. De tilbyder et væld af Primo Tours tilbud så som at komme til Mallorca, Maldiverne, Kreta, Side, Alanya, Tenerife, Rhodos, Kythira, Marmaris, Hurghada, Madeira, Sivota, Sardinien og Konakli. Du kan benytte en Primo Tours rabatkode ved dit næste ferie for at spare penge. Du har derudover mulighed for at vælge grupperejser, børnvenlig ferie, 5-stjernede hoteller, All Inclusive, familiepakker og meget mere. Du har derudover mulighed for at bestille afbudsrejser og månedstilbud på deres hjemmeside. Hvis du vil finde gode Primo Tours tilbud, så klik ind på deres hjemmeside. Husk at bruge en Primo Tours rabatkod, hvis du vil spare penge på din næste ferie.

Primo Tours tilbud

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Primo Tours. Med en Primo Tours rabatkode bliver det altid lidt sjovere at bestille din næste ferie. For ikke at gå glip af de attraktive Primo Tours tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare med en Primo Tours rabatkode.

Retur og fortrydelsesret

Angående afbestilling af din ferie på Primo Tours, så kan du se reglerne og vejledning på Primo Tours hjemmeside. Der er informationer vedrørende afbestillingsforsikring, overdragelse af rejsen, ændringer af rejsens vilkår samt afbestilling. For flere informationer, så kan du klikke på dette link.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller søger råd, så skal du ikke tøve med at kontakte Primo Tours. Dette kan gøres alle ugens dage. Mandag til torsdag kan du kontakte dem mellem 9:30 og 17:00. Fredag kan de kontaktes mellem 9:30 og 17:00, og lørdag til søndag kan de kontaktes mellem 10:00 og 14:00. Dette kan gøres på telefon +45 88 18 46 18. Hvis du hellere vil sende en email, så kan du gøre dette på [email protected]. Hvis du gerne vil bestille en rejse, så kan dette gøres hele døgnet rundt på Primo Tours’ hjemmeside.

Deruodver så kan du komme i kontakt med Primo Tours på følgende meider. Facebook, Youtube, Trustpilot, Pinterest, Google+, Twitter og Instagram.

Starter om