1 (20%)
8 votes
Store RSS

proshave.dk rabatkode 2019

Med landets tætteste barbering er Proshave landets absolut førende leverandør til alt i barbering og personlig pleje – og lækkerhedsfølelse. De fører et stort eksklusivt udvalg af barbergrej til meget konkurrencedygtige priser. På hjemmesiden gør Proshave ligeledes meget ud af at guide og vejlede kunderne til de rigtige produkter og hvordan de efterfølgende bruger dem. Vi vil gerne være med til at sørge for at du også kan få del i lækkerheden, og tilbyder derfor Proshave rabatkoder og Proshave tilbud kun til dig her på siden.

http://www.proshave.dk

Aktive proshave.dk rabatkoder og tilbud

Ny proshave.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste proshave.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge proshave.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til proshave.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.proshave.dk

Proshave rabatkoder 2019

Velvære i shoppen

ProShave forhandler barberingsprodukter til mænd og kvinder. Den primære målgruppe er dog mændene, da de ønsker at gøre det til en oplevelse for mændene at barbere sig i stedet for en sur pligt med brug af slidte og dårlige barberingsprodukter. ProShaves mission er at sælge produkter af høj kvalitet uden at ruinere deres kunder. At give især mændene et øjeblik om morgenen de kan glæde sig til, og i ro og fred ”arbejde” med nogen fede og lækre produkter. ProShave forsøger altid at sælge produkterne til de bedst mulige priser.

Sortiment

ProShave forhandler alt hvad du kan forestille dig indenfor barberingskunsten, herunder barberskum, barberkoste, barberblade, aftershave, deodoranter, parfume, pre-shave produkter, produkter til intimbarbering mm.

Til kvinderne er der ligeledes ansigtsmasker og creme, badeolier, parfume, duftlys, læbepleje, shampoo og balsam. Alt sammen for at skabe en følelse af velvære.

ProShave har et enormt sortiment af forskellige forhandlere bl.a. Derby, Feather, Jorgobé Skin Care, Neville, Oak, Taylor Of Old Bond Street, Philip B, Marvis, RedOne, ShaveSafe, Tabac, The Refinery Skincare med flere.

ProShave rabatkoder

Går du op meget op i din barbering eller synes du ligesom så mange andre, at barberingsprodukter koster en formue? Er du blevet fristet af en lækker stund for dig selv om morgenen?

Så hold øje med e-rabatkoder.dk’s ProShave rabatkoder, der vil give dig mulighed for at spare en masse penge på produkter med i forvejen gode priser.

Du kan tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud.

Betalingsformer

Som kunde hos ProShave kan du betale med

  • Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron

Der er desværre ikke mulighed for forudbetaling. Du kan læse mere om betalingsmuligheder på ProShaves hjemmeside.

Levering

Når du bestiller hos ProShave koster det 39 kroner at få leveret pakken. Handler du for mere end 699 kroner er fragten dog gratis. Leveringstiden er cirka en til tre arbejdsdage og sendes med Post Danmark.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos ProShave har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage ubrugt og i samme tilstand som ved modtagelsen. Bemærk at du selv skal betale for fragtomkostninger i forbindelse med, at du sender en pakke retur, og pakken skal sendes med Post Danmark med et trackingnummer for at den kan følges undervejs og ikke vil forsvinde i posten.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål kan du chatte med ProShaves kundeservice direkte på hjemmesiden. Feltet findes i venstre hjørne af skærmen. Der findes også et forum knyttet til webshoppen, hvor du kan snakke med andre kunder omkring produkterne, teknikker og guides.

Starter om