Store RSS

Qatar Airways rabatkode 2019

Qatar Airways er et flyselskab, der forhandler billige rejser af høj kvalitet og med et højt niveau af service. Læs mere om flyselskabets historie her og på deres hjemmeside, hvor du kan bruge en af e-rabatkoder.dk’s Qatar Airways rabatkoder til at få billige flybilletter.

http://www.qatarairways.com/

Aktive Qatar Airways rabatkoder og tilbud

Ny Qatar Airways rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Qatar Airways rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Qatar Airways´s tilbudsside her:

Direkte link til Qatar Airways's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.qatarairways.com/

Qatar Airways rabatkoder 2019

Flyrejser til nær og fjern i hele verden

Qatar Airways har vokset sig til et rejsebureau med mere end 140 destinationer, der tilbyder en højt niveau af service, på relativt kort tid.

Rejser med fly har nået det punkt, hvor det nu er taget for givet i alle hjørner af kloden. Med et større antal passagerer og flere valgmuligheder til rådighed i luften i dag, søger flyselskaber at bevare eller udvikle deres position på markedet, hvilket kræver høj kvalitet og service med stadig stigende effektivitet.

I dette meget konkurrenceprægede miljø, har Qatar Airways opnået meget med deres fænomenale rute ekspansion med 30% vækst fra år til år.

Siden flyselskabets relancering i 1997, har Qatar Airways indbragt mange priser og anerkendelser, ved at blive del af ​​en elite gruppe

Sortiment

Med over 140 destinationer har du rig mulighed for at finde et Qatar Airways tilbud, der passer dig og dine behov. Med destinationer i Asien, Europa, USA, Mellemøsten, Afrika, Canada, Australien og Sydamerika breder Qatar Airways’ sortiment sig til hele verden og giver mulighed for en masse fantastiske rejser.

Qatar Airways har altid 5-stjernet service, hvilket betyder at flypersonalet altid er parat til at løse dine problemer og give dig den bedst mulige service. Med Qatar Airways har du desuden mulighed for at flyve på økonomiklassen, førsteklasse og business klassen alt efter dit ønske.

Qatar Airways rabatkode

Skal du snart ud at rejse og leder du efter det perfekte selskab at booke din rejse hos kan du eventuelt tjekke Qatar Airways ud, der er et anmelderrost 5-stjernet rejseselskab, der forhandler billige og gode flybilletter til destinationer i hele verden.

Her på siden finder du de bedste Qatar Airways rabatkoder, der kan spare dig for lidt ekstra penge du i stedet kan bruge på din ferie. Lyder det som et godt tilbud du nødigt vil være foruden? Så hold øje med vores Facebookside og nyhedsbrev, hvor du kan finde information om de seneste Qatar Airways rabatkoder.

Betalingsformer

Når du booker en rejse online gennem Qatar Airways kan du benytte de nedenfor listede betalingsmåder.

  • Visa
  • MasterCard og MasterCard Debit
  • American Express
  • Visa Electron og Visa Debit
  • PayPal

Retur og fortrydelsesret

Ønsker du at afbestille din rejse skal du kontakte en Qatar Airways agent, der vil guide dig med afbestillingen og kan fortælle dig nærmere om hvor stor en del af rejsen beløb du kan få tilbage og hvordan. Du vil som regel miste dit depositum og få dele og sjældent hele rejsen beløb tilbage afhængig af din rejseforsikring og antallet af dage før rejsen du afbestiller. Det er derfor altid en god ide at have en rejseforsikring og afbestille i så god tid som muligt, hvis det bliver en nødvendighed.

Kundeservice

Alt afhængig af dit ærinde kan du kontakte det danske kontor på flere forskellige telefonnumre som du kan finde på hjemmesiden. Kontoret har adresse på Sankt Annæ Plads 13 i København.

Starter om