qUINT Rabatkoder & Tilbud

Med vores Quint rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Quint. Hos Quint finder du street fashion til drenge og mænd. Sortimentet er bredt og Quint definerer selv deres street fashion som havende mange dimensioner og spænde fra den ene yderlighed til den anden, hvor man bl.a. finder college-, casual-, underground-, jeans- og sportsmoden. Gå ikke glip af én Quint rabatkode igen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side.

10%

Rabat

10% Quint rabatkode

Få 10% rabat, når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Quint!
VIS RABATKODE

10%

Rabat

10% Quint rabatkode

Få 10% rabat, når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Quint!
VIS RABATKODE

80%

Spar op til

Op til 80% rabat på Quint udsalg

Quint holder lige nu kæmpe udsalg med helt op til 80% rabat. Så mangler du nyt lækkert tøj, er det med at slå til inden det er for sent!
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos Quint

Hos Quint finder du et stort udvalg af populært modetøj. Quint sælger populært streetwear og tøj til fyre. Du kan altid finde gode tilbud og høje rabatter!
FÅ RABAT

Om qUINT

qUINT

 

qUINT rabatkoder 2019

Street Fashion i en atmosfære af organiseret rod

Quint er en dansk herrebutikskæde bestående af 23 butikker, der sælger modetøj fra forskellige danske og internationale mærker til målgruppen mellem 15 og 25 år.

Quint forsøger at tilbyde mænd og unge drenge noget unikt. I deres butikker kan du desuden opleve en lidt rodet atmosfære som de selv karakteriserer som systematisk rod. Formålet med denne systematisk roden, er for kunderne at føle sig hjemme og godt tilpas i miljø med venlige unge sælge og hjemlig stemning.

Tøjet som Quint sælger beskrives bedst som street fashion, hvilket kan være alt lige fra normcore til casual, undergrunds og sportsmode. Der er altså noget for enhver type og tøj til både afslappede og lidt mere festlige events.

Sortiment

Quint har et med et bredt udvalg af forskellige mærker også en bred vifte af forskellige stilarter repræsenteret i deres butikker og på deres hjemmeside hvor du både kan finde herretøj, sko og accessories til unge mænd.

New arrivals: Under denne kategori finder du, som det næsten siger sig selv, de nyeste produkter i webshoppen som hyppigt opdateres med de nyeste kollektioner.

Mest populære: Denne kategori er et alsidigt udvalg af de mest populære produkter i webshoppen. Det er altså de produkter, der sælger bedst og dermed er mest populære blandt unge danske mænd.

Shop by look: Her er der en masse forskellige billeder af unge mænd klædt flot på i tøj fra Quint som du kan shoppe ved at klikke på det enkelte billede. Det er et godt sted at gå på jagt efter de bedste Quint tilbud.

Outlet: Her kan du shoppe alle de gode Quint tilbud, hvor du kan finde tidligere kollektioner og nedsatte vare. Brug en Quint rabatkode for at spare endnu flere penge.

Mærker: Quint har et solidt udvalg af forskellige kendte, men også nogle undergrundsmærker. Som et lille udsnit kan vi fortælle at du i webshoppen kan finde bl.a. Superdry, Adidas, New Balance, Obey, Samsøe Samsøe, Pelle Pelle, Vans, Minimum, Levis, Lacoste, Hist & Pist, Gabba, Fred Perry, Dr. Martens , Carhartt og Bear Face.

Quint værdikode

På e-rabatkoder.dk finder du alle de attraktive Quint rabatkoder som kan benyttes i deres webshop og give dig mulighed for at spare endnu flere penge. Synes du det lyder som noget du ikke vil gå glip af? Så hold et godt øje med siden her og finde de seneste nye Quint rabatkoder. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, hvis du vil være helt sikker på ikke at misse de gode Quint tilbud.

Betalingsformer

Når du handler i Quints webshop kan du betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa Electron

Levering

Leveringstiden er omkring 1-3 dage, når din ordre afsendes. Leveringsprisen er 39 kroner eller gratis, hvis du handler for over 600 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Quint har du to ugers returret, der giver dig ret til at få pengene tilbage, hvis du fortryder dit køb eller af anden årsag har lyst til at returnere dine varer.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Quint kan du kontakte dem på hele tre forskellige måder. Du kan enten vælge at kontakte dem via telefon fra mandag til fredag fra 8.30-15.30 og fredag fra 8.30-14.30. Derudover kan du kontakte dem via e-mail eller kontaktformularen på deres hjemmeside.

Udløbne rabatkoder

70%

Spar op til

qUNIT – Udsalg spar op til 70%

Januarudsalget er startet! Du kan lige nu få helt op til 70% i rabat på fede items  hos qUNIT. Det er janaur og et nyt år er begyndt - det fejre vi med 70% rabat på populære brands som LACOSTE,[...]
FÅ RABAT

85%

Spar

qUINT – Spar op til 85%

Hos qUINT kan du spare op til 85% på tøj, sko og accessories i deres outletafdeling. Skynd dig ind og find et godt tilbud til efterårsgarderoben.
FÅ RABAT

85%

Spar

qUINT – Spar op til 85%

Hos qUINT kan du spare op til 85% på tøj, sko og accessories i deres outletafdeling. Skynd dig ind og find et godt tilbud til efterårsgarderoben.
FÅ RABAT

60%

Udsalg

qUINT – Spar 60%

Hos qUINT finder du lækkert modetøj til den stilbevidste fyr. Find uimodståelige priser på brands som Lacoste, Stüssy, Carhartt og mange flere. Her er alt til garderoben, lige fra t-shirts til skjorter og jeans.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.