Op til 50% – quint
4.88 (97.67%)
21 votes
Store RSS

qUINT rabatkode 2019

Quint er en herretøjsbutik med flere butikker over hele landet hvis primære målgruppe er teenagedrenge og unge mænd. Med mange anerkendte modetøjsmærker har Quint et bredt udvalg af produkter af tøj, sko og accessories som du kan bruge din Quint rabatkode til at shoppe. Her på siden kan du finde alle de eksklusive Quint rabatkoder, som kan benyttes i deres veludviklede og let overskuelige webshop til at score de bedste Quint tilbud.

http://www.quint.dk

Aktive qUINT rabatkoder og tilbud

Op til 50% – quint

Quint byder velkommen til det store januarudsalg og her kan du spare helt op til 50% på udvalgte varer.... more ››

Outlet udsalg : Quint

Kæmpe outlet udsalg på Quint. Klik på logoet så kommer du direkte videre til det store udsalg hos Quint.... more ››

http://www.quint.dk

qUINT rabatkoder 2019

Street Fashion i en atmosfære af organiseret rod

Quint er en dansk herrebutikskæde bestående af 23 butikker, der sælger modetøj fra forskellige danske og internationale mærker til målgruppen mellem 15 og 25 år.

Quint forsøger at tilbyde mænd og unge drenge noget unikt. I deres butikker kan du desuden opleve en lidt rodet atmosfære som de selv karakteriserer som systematisk rod. Formålet med denne systematisk roden, er for kunderne at føle sig hjemme og godt tilpas i miljø med venlige unge sælge og hjemlig stemning.

Tøjet som Quint sælger beskrives bedst som street fashion, hvilket kan være alt lige fra normcore til casual, undergrunds og sportsmode. Der er altså noget for enhver type og tøj til både afslappede og lidt mere festlige events.

Sortiment

Quint har et med et bredt udvalg af forskellige mærker også en bred vifte af forskellige stilarter repræsenteret i deres butikker og på deres hjemmeside hvor du både kan finde herretøj, sko og accessories til unge mænd.

New arrivals: Under denne kategori finder du, som det næsten siger sig selv, de nyeste produkter i webshoppen som hyppigt opdateres med de nyeste kollektioner.

Mest populære: Denne kategori er et alsidigt udvalg af de mest populære produkter i webshoppen. Det er altså de produkter, der sælger bedst og dermed er mest populære blandt unge danske mænd.

Shop by look: Her er der en masse forskellige billeder af unge mænd klædt flot på i tøj fra Quint som du kan shoppe ved at klikke på det enkelte billede. Det er et godt sted at gå på jagt efter de bedste Quint tilbud.

Outlet: Her kan du shoppe alle de gode Quint tilbud, hvor du kan finde tidligere kollektioner og nedsatte vare. Brug en Quint rabatkode for at spare endnu flere penge.

Mærker: Quint har et solidt udvalg af forskellige kendte, men også nogle undergrundsmærker. Som et lille udsnit kan vi fortælle at du i webshoppen kan finde bl.a. Superdry, Adidas, New Balance, Obey, Samsøe Samsøe, Pelle Pelle, Vans, Minimum, Levis, Lacoste, Hist & Pist, Gabba, Fred Perry, Dr. Martens , Carhartt og Bear Face.

Quint værdikode

På e-rabatkoder.dk finder du alle de attraktive Quint rabatkoder som kan benyttes i deres webshop og give dig mulighed for at spare endnu flere penge. Synes du det lyder som noget du ikke vil gå glip af? Så hold et godt øje med siden her og finde de seneste nye Quint rabatkoder. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, hvis du vil være helt sikker på ikke at misse de gode Quint tilbud.

Betalingsformer

Når du handler i Quints webshop kan du betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa Electron

Levering

Leveringstiden er omkring 1-3 dage, når din ordre afsendes. Leveringsprisen er 39 kroner eller gratis, hvis du handler for over 600 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Quint har du to ugers returret, der giver dig ret til at få pengene tilbage, hvis du fortryder dit køb eller af anden årsag har lyst til at returnere dine varer.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Quint kan du kontakte dem på hele tre forskellige måder. Du kan enten vælge at kontakte dem via telefon fra mandag til fredag fra 8.30-15.30 og fredag fra 8.30-14.30. Derudover kan du kontakte dem via e-mail eller kontaktformularen på deres hjemmeside.

Starter om