Store RSS

Radisson BLU rabatkode 2019

Radisson Blu er et sofistikeret og elegant hotelbrand med et innovativt koncept, der skaber en uforglemmelig holistisk oplevelse for deres gæster i en indbydende og spændende atmosfære. Du finder altid hotellerne på de bedste placeringer i verden, så som lufthavne, feriesteder og omkring centrum af de største byer i verden. Vil du have lidt mere luksus på din næste rejse, så brug en Radisson Blu rabatkode eller et Radisson Blu tilbud fra e-rabatkoder.dk næste gang du booker.

http://www.radissonblu.dk/

Aktive Radisson BLU rabatkoder og tilbud

Ny Radisson BLU rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Radisson BLU rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Radisson BLU´s tilbudsside her:

Direkte link til Radisson BLU's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Radisson Blu rabatkoder 2019

Om virksomheden

Radisson Blu er et af verdens førende hotel brands. De tager stor ære i deres yderst individuelle design som appellerer til det moderne. Med fantastisk interiør, en lang række af individuelle muligheder og det nyeste nye teknologi, tilbyder Radisson Blu en helt unik og eksklusiv oplevelse for deres gæster, med stor fokus på hver enkelt lille detalje.
Radisson Blu er kendt for deres ”YES I CAN”-service og attitude, som betyder, at de er drevet af at glæde deres kunder, personale og partnere. Med mere end 65 års ekspertise hele verden over, har hotelkæden bygget en misundelsesværdig know-how op, som hjælper dem med at tilbyde den bedste løsning på enhver placering, hvor de blandt andet også giver adgang til verdens mest succesfulde ’business building tools and practices’. Ja – Radisson Blu er både verdensklasse service og komfort, leveret med udsøgt stil. De har altid positive og smilende personale, som på professionel vis, gør dit ophold til noget helt særligt. Hotellerne henvender sig især til forretningsmænd og kvinder, da faciliteterne på hotellet også inkluderer mødelokaler med den seneste nye teknologi, ligeså vel som gode restauranter.

Sortiment

Hos Radisson Blu tilbyder de flere forskellige værelsesløsninger alt afhængigt af hvilken et hotel du besøger, men disse værelser og suites er almindelige at finde på de fleste af deres hoteller:

Standardværelse: Det er typisk flot indrettet i forskellige karakteristiske designtemaer og indeholder gratis trådløst Internet samt kabel-tv og mini-bar.

Business Class-værelse: Her finder du ofte lidt ekstra luksus som for eksempel en Nespresso-kaffemaskine på værelset. Med dette værelse er morgenmadsbuffeten inkluderet og du får selvfølgelig også alle standardværelsets faciliteter med, så som gratis trådløst Internet og tre timers ekspres-vaskeservice.

Juniorsuite: Her får du ekstra plads og en eksklusiv uforstyrrethed, som de fleste vil sætte pris på. Der er designmæssigt skabt en afslappende atmosfære og er, udover alle standardværelsets faciliteter inkluderet morgenmadsbuffet så vel som badekåbe og tøfler.

Familieværelse: Dette værelse egner sig perfekt til familier som er på farten. Her finder man blandt andet soveværelse for op til 4 personer og en separat stue. Værelset er herudover inkluderet ekspres-vasketøjsservice, gratis Internet og betalings-tv, hvilket gør familielivet på farten lidt lettere.

Radisson Blu er indrettet efter et hvert behov og har du andre ønsker, så imødekommer de det med glæde. Hotellet har blandt andet også værelser tilegnet kørestolsbrugere. Så skal du på weekendophold, en overnatning i København eller noget helt tredje, så er Radisson Blu er sikkert valg.

Radisson Blu værdikode

Hos e-rabatkoder bestræber vi os på, at holde siden opdateret med de bedste Radisson Blu tilbud til jer. Vi opfordrer jer derfor til at like vores Facebook side og tilmelde jer vores nyhedsbrev – på den måde, er I de først i rækken til at få besked, så snart der kommer en ny Radisson Blu rabatkode op på siden.

Kundeservice

Radisson Blu er altid glade for at høre deres gæsters meninger eller være behjælpelige med hvad de kan. Du kan derfor sende dem en mail via deres hjemmeside, hvor du også kan bede dem om at ringe dig op.

Starter om