Udsalg : ROOM21
4.93 (98.51%)
33 votes
Store RSS

ROOM21 rabatkode 2019

ROOM21 er et familieforetagende med opstart i 2006. Det er i dag en af Nordens største online forhandlere af møbler og anden form for hjemmeindretning. Deres virksomhedsidé er bygget op om, at sælge billige møbler og hjemmeindretning af høj kvalitet til både private og firmaer. ROOM21 har derfor et mål med, altid at kunne tilbyde deres kunder det bedste kvalitet, vejledning og personlig service. Her hos e-rabatkoder kan du finde de bedste og mest eksklusive ROOM21 rabatkoder og ROOM21 tilbud, som kan forsøde købsoplevelsen.

http://www.room21.dk/

Aktive ROOM21 rabatkoder og tilbud

Udsalg : ROOM21

Der er udsalg hos ROOM21 så nu har du mulighed for at få fingrene i massevis af lækre og unikke møbler og brugskunst.... more ››

ROOM21 rabatkoder 2019

Om virksomheden

Er du på udkig efter indretning til hjemmet, møbler eller andre indretningsdetaljer, så er ROOM21 det rette sted at gå på jagt. De tilbyder møbler og indretning til hele huset, så om du har brug for noget til spisestuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset, altanen eller haven, så går du ikke forgæves. Du finder blandt andet både opbevaring, sengetøj, belysning og gulvlamper under indretningsdetaljer. ROOM21 tilbyder både designklassikere og helt nye design.

Sortiment

Hos ROOM21 kan du søge mellem 10.000 produkter fra over 200 varemærker inden for møbler og hjemmeindretning. Sortimentet er ekstremt bredt og deres varemærker er valgt med omhu, så de passer til deres kunder. Udvalget består af møbler og indretningsdetaljer fra øverste hylde hvad angår kvalitet. På grund af frugtbare samarbejder med nogle af Europas ledende møbel, belysning og hjemmeindretningsdesignere udvides deres sortiment løbende. Hjemmesiden er gjort overskuelig og sortimentet er fordelt over et udvalg af kategorier, som du kan se her:

Møbler: Her finder bl.a. spise-, sofa og skriveborde.

Havemøbler: Her kan du finde alt fra havestole, bænke og sofaer til parasoller, grille hynder og tilbehør.

Belysning: Her er der alle slags lamper, udendørsbelysning og lyskæder.

Indretningsdetaljer: Her er der en bred vifte af forskellige produkter med alt fra ure, vandkander, papirkurve og glasklokker til radioapparater, spejle, vaser og krukker.

Køkken: Udvalget her spinder også bredt med alt fra stegepander, ovnfade og kogeudstyr til knive, skærebræt og køkkenopbevaring.

Servering: Under servering finder du alle slags glas, kopper og krus så vel som bestik, fade, kurve, tallerkener, kander og meget mere.

Tæpper: Her finder du et stort udvalg af tæpper med alt fra fåreskind, uld og plastik til børnetæpper, badeværelses- og dørmåtter.

Tekstil: Det er her du skal søge, hvis du er ude efter sengetøj, køkkentekstiler, badetekstiler eller pyntepuder.

Plakater: Her er der alt fra billeder med rammer til plakater med bogstaver, citater, figurer, geografi eller noget helt femte.

ROOM21 værdikode

Hos e-rabatkoder knokler vi for at kunne tilbyde dig de nyeste og bedste room21 rabatkoder og tilbud, så du kan få lidt mere for pengene, når du handler ind til hjemmet. Hvis du gerne vil holdes opdateret på nye og spændende tilbud fra ROOM21, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og liker vores Facebook side. På den måde, vil du være blandt de første der får besked, så snart der er en ny ROOM21 rabatkode eller andre gode tilbud.

Levering

Den normale leveringstid på lagervarer er 3-9 arbejdsdage fra bestillingen modtages. Leveringsomkostningerne er 49 kr. for små pakker og 295 kr. for større og tungere gods som for eksempel møbler.

Retur og fortrydelsesret

Hos ROOM21 har du 14 dages fortrydelsesret. Disse 14 dage træder i kraft, så snart du modtager varen og forudsætter, at produktet er i uforandret stand i forhold til da du modtog det. Tilbagebetaling sker altid indenfor 10 dage fra den dag hvor ROOM21 modtager varen retur. Ved returnering af større forsendelser kontaktes ROOM21’s kundeservice for nærmere aftale angående afhentning af varerne. Returnering af små pakker kan ske ved at aflevere pakken hos dit ombud.

Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes på mail eller på 78 77 05 30 i hverdage mellem 09.00-18.00, hvor ROOM21’s behjælpelige kundeservicemedarbejdere vil gøre alt for, at hjælpe dig med din henvendelse.

Starter om