Spar op til 50% – Sarenza
4.59 (91.74%)
50 votes
Store RSS

Sarenza rabatkode 2019

Sarenza er en fransk grundlagt e-commerce virksomhed, der forhandler tasker og sko til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Brug en af rabatkodeportalens Sarenza rabatkoder og gør en god besparelse på dit næste køb hos Sarenza.

http://www.sarenza.dk

Aktive Sarenza rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% – Sarenza

Sarenza holder MID SEASON SALE, og det betyder at du kan spare helt op til 50% på udvalgte varer.... more ››

Category:

Tags:

15% rabat : Sarenza

Sarenza rabatkode der giver 15% rabat på køb for minimum 500 kr.... more ››

Category:

Tags: , , ,

Sarenza rabatkoder 2019

Europas førende online skobutik

Sarenza blev grundlagt i år 2005 med hovedkontor i hjertet af Paris og har siden da udviklet sig enormt og er i dag Europas førende e-commerce virksomhed indenfor salg af sko.

Sarenza har fokus på deres kunder, hvorfor de altid forsøger at yde den bedste kundeservice samtidig med, at de hele tiden arbejder hårdt for at udvide deres sortiment og forhandle produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser med udgangspunkt i det konkurrenceprægede marked.

Sarenza er desuden en e-mærket net virksomhed, hvilket betyder at du har adgang til e-mærket forbruger hotline som kunde hos Sarenza.

Sortiment

Med mere end 700 forskellige brands består Sarenza tilbuddene af et enormt sortiment af sko og tasker til kvinder, mænd og børn.

Kvinder: Her kan du browse mellem alle de forskellige kategorier af sko til kvinder lige fra ankelstøvler til ballerinaer, espadrillos, hjemmesko, høje hæle, loafers, sandaler, sneakers, snøresko, sportssko, støvler og gummistøvler. Sarenza tilbuddene rammer altså en bred målgruppe, hvad end du skal klæde dig formelt til arbejde hver dag, om du skal på sommerferie eller en våd og mudret festival – Sarenza har noget til ethvert formål.

Mænd: Her kan du købe ankelstøvler, espadrillos, flip flops, klipklappere, hjemmesko, loafers, sandaler, sneakers, snørresko, sportssko, støvler og gummistøvler. Skoene fås i forskellige faconer, farver og materialer, så der er noget for enhver smag.

Børn: Her kan du finde sko til de helt små børn og helt op til børn i teenagealderen. Skoene kommer i forskellige designs i børnevenlige farver og tiltrækkende mønstre, der vil matche ethvert outfit.

Tilbud: Her kan du score alle de gode Sarenza tilbud med besparelser helt op til 60%. Du finder for det meste ældre modeller eller sæsonvarer, der er nedsat.

Sarenza rabatkode

Leder du efter nye sko kan du hos Sarenza finde sko til enhver lejlighed til hele familien, hvorfor du ligeså godt kan gøre dit køb nemt og enkelt ved at handle det hele på et sted. Med en Sarenza rabatkode har du yderligere mulighed for at få produkterne til den allerbedste pris på markedet. Skynd dig at klik forbi vores Facebookside og giv den et like eller skriv dig op til nyhedsbrevet for at få mails om de seneste nye Sarenza rabatkoder. På den måde vil du hele tiden været ført ajour med alle de gode og attraktive Sarenza tilbud.

Betalingsformer

Som Sarenza kunde kan du betale med nedenstående samtidig med du kan gøre brug af din Sarenza rabatkode, når du indtaster dine betalingsoplysninger.

  • Faktura
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
  • Visa/dankort

Levering

Sarenza har altid gratis leverings uanset hvor mange par sko og tasker du bestiller. Pakkerne leveres med GLS og UPS hurtigst muligt.

Retur og fortrydelsesret

Sarenza giver dig med deres sublime returneringsservice hele 100 dages gratis og forudbetalt returnering, hvilket giver dig god mulighed for at bestille flere modeller og størrelser, hvis du skulle være i tvivl om hvilken du har behov for. Du kan også returnere dine Sarenza tilbud, hvis du har købt produkt på tilbud eller nedsatte varer.

Kundeservice

Sarenza træffes på telefon i hverdagene i tidsrummene 10-13 og 14-18, så der skulle være rig mulighed for at fange dem for eventuelle spørgsmål eller henvendelser du måtte have. Du kan desuden kontakte dem ved at sende en e-mail til deres kundeservice.

 

Starter om