Sexkanin spar op til 30%
5 (100%)
59 votes
Store RSS

Sexkanin rabatkode 2019

Sexkanin er en netbutik, der sælger sexlegetøj til mænd og kvinder efter princippet om høj kvalitet til lave priser. Foruden den alsidige webshop består Sexkanin af en sexblog, hvor du kan læse om alt hvad der rører sig indenfor den intime verden samt tips og tricks til dit sexliv og brugen af Sexkanin produkterne. Er du klar til at springe ud i det? Så benyt dig af en af e-rabatkoders Sexkanin rabatkoder eller Sexkanin tilbud, og spar lidt penge på legen.

http://www.sexkanin.dk

Aktive Sexkanin rabatkoder og tilbud

Sexkanin spar op til 30%

Sexkanin forhandler sexlegetøj, film, lingeri m.m. Stort udvalg til rimelige priser...du kan eksempelvis købe masser af sexlegetøj for under 100 kroner!... more ››

Category:

Tags: ,

Sexkanin rabatkoder 2019

Sæt kulør på dit sexliv

Sexkanin er en online sexshop, der sælger sexlegetøj til mænd og kvinder. Webshoppen blev grundlagt i år 2005 og har siden da forsøgt at udvide sortimentet af produkter, så der er noget for enhver uanset hvad DU er til.

For Sexkanin er det vigtigt at kunne tilbyde deres kunder produkter af høj kvalitet, hvilket vil sige at produkterne er nøje udvalgt på baggrund af grundig research. Samtidig med at Sexkanin vil sælge de mest funktionelle produkter lavet af de bedste og mest skånsomme materialer i et flot design, forsøger de også at udbyde produkterne til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med.

Sortiment

Sexkanin har et stort udvalg af produkter til mænd og kvinder samt produkter, der kan benyttes til par. Webshoppen har desuden et udvalg af pornofilm på DVD.

Kvinder: Under denne kategori finder du alt hvad en kvinde måtte begære af sexlegetøj. Der er i hvert fald noget for en hver smag uanset hvad du tænder på. Du kan bl.a. købe vibratorer, lingeri, sexmøbler, strap-on, anal kugler, butt plugs, massage olie og meget mere.

Mænd: Her finder du alt hvad der skal til for at tilfredsstille en mand hvad end det er med lolitadukker, penis pumper, penis ringe, dildoer, prostata massage og glidecreme.

Par: Her kan du bl.a. købe kostumer, håndjern, masker og bondage udstyr som kan bruges som et par.

Fetish: Er du til det lidt ekstraordinære kan du her finde lak, latex, læder, halsbånd og klemmer.

Sexkanin rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du finde alle de nyeste Sexkanin rabatkoder som du kan bruge til at købe sexlegetøj i deres online sexshop. Er du på udkig efter noget sexlegetøj til at spice dit sexliv op med, så er du helt klart kommet til det rette sted, hvis du besøger Sexkanin.

Vil du ikke gå glip af de gode Sexkanin tilbud, så hold øje med siden her for at holde dig opdateret med de nyeste Sexkanin rabatkoder. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, så får du opdateringer hver gang der er nye tilbud og rabatkoder at finde.

Betalingsformer

Når du handler i den online sexshop kan du betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard

Levering

Sexkanin har en hurtig leveringsservice, der leverer din pakke indenfor 1-2 dage i Danmark og 2-5 dage i Skandinavien. Pakken leveres desuden i en diskret indpakning, så du behøves ikke være bekymret for nogle akavede sammenstød med naboen eller de andre beboere i din husstand.

Leveringspriserne er henholdsvis 29 eller 49 kroner alt efter om du ønsker den med eller uden omdeling. Handler du for over 500 kroner er leveringen gratis.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Sexkanin har du en måned til at fortryde dit køb i, hvilket giver dit ret til at sende dine varer tilbage og få pengene retur, såfremt de er ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Kundeservice

Sexkanin kan kontaktes via telefon mandag til fredag fra klokken 10-16 eller via e-mail, hvor de bestræber sig på at besvare din henvendelse indenfor 12 timer. Sexkanin kan desuden kontaktes via deres kontaktformular på deres hjemmeside.

Starter om