Skousen Rabatkoder & Tilbud

Skousen Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer. Hos Skousen finder du hårde hvidevarer af høj kvalitet til markedets bedste priser – det sikre Skousens prismatch dig! Du finder altid masser af tilbud på Opvaske- og vaskemaskiner, køkkenudstyr, komfur og ovne, personligpleje, hus og have samt køle- og fryseskabe. Med en rabatkode til Skousen kan du sparer endnu flere penge og få netop de hårde hvidevarer, som du drømmer om til hjemmet.

Om Skousen

Skousen

 

Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer

Vi leverer hårde hvidevarer af høj kvalitet til nok Danmarks billigste priser. Du finder Skousen-butikkerne i hele Danmark. Vi sælger desuden vores produkter online, hvor vi tilbyder fri fragt* og dag-til-dag levering.

Vores største force er vores hands-on-erfaring med produkterne. Vi har solgt hårde hvidevarer i over 50 år, og vi har derfor en høj faglig viden og indsigt. Denne viden og indsigt benytter vi, når vi rådgiver vores kunder og matcher kunden med det helt rigtige produkt.

 

Levering

Hvor kan jeg få varen leveret?

Vi leverer varer til hele Danmark, bortset fra på Færøerne og Grønland. En standardlevering sker typisk på den 2. hverdag efter dit køb. Så hvis du bestiller en mandag, kommer din vare onsdag. Og hvis du bestiller en fredag, kommer den tirsdag.

Standardleveringen sker til din kantsten, så vi bærer altså ikke din vare ind. Hvis du gerne vil have varen båret ind eller monteret, kan du vælge at købe denne ydelse i stedet for en standardlevering.

Leveringstidspunkter

Du har nu mulighed for at bestille et bestemt tidsrum, hvor du ønsker at få dine varer leveret. Der er en begrænset mængde leveringer til hvert tidsrum, så du kan godt opleve, at et bestemt tidsrum er udsolgt. Du vælger tidsrummene når du vælger leveringsdato. Du kan vælge mellem følgende tidsrum:

  • Morgen: 07:00 – 12:00
  • Middag: 10:00 – 14:00
  • Eftermiddag: 12:00 – 17:00
  • Aften: 16:30 – 22:00

Det er desværre ikke alle tidsrum, der er tilgængelige hver dag i hele landet. Men tidsrummene er fordelt på hele ugen, så der altid vil være mulighed for at finde et tidsrum, der passer dig.

 

Returnering eller ombyt

 

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Så hvis du har købt noget på www.skousen.dk, der ikke lever op til dine forventninger, vil vi naturligvis gøre alt for at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Uanset om du gerne vil returnere eller ombytte din vare, om du gerne vil have et afslag i prisen eller ønsker at bestille service til din vare, er det vigtigt, at vi kender årsagen og har de rigtige informationer. Det hjælper os til at give dig den bedste og hurtigste løsning.

Når du handler hos www.skousen.dk, har du har du 14 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derefter returnerer varen til os. Returfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse. Returretten er kun gældende, hvis du giver os klar besked, inden de 14 dage udløber.

For flere tilbud i denne kategori se eventuelt også alle de gode rabatkoder og deals hos WhiteAway

Udløbne rabatkoder

8%

Rabatkode

8% Skousen rabat på ALLE hvidevarer!

Kun idag kan du hos Skousen 8% rabat på ALLE Hvidevarer!! - Ingen mindstepris, ingen specielt udvalgte varer, blot 8% rabat med denne rabatkode! Skynd dig og slå til nu! * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Bestseller-pris eller prisgaranti.
VIS RABATKODE

30%

Spar op til

op til 30% Skousen rabat på hvidevarer til bryggerset

Kun de næste to dage  kan du hos Skousen få op til 30% rabat på hvidevarer til bryggerset!! Skynd dig og slå til nu! -Se de udvalgte produkter via knappen herunder. * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Bestseller-pris eller[...]
FÅ RABAT

30%

Spar op til

op til 30% Skousen rabat -På ovne, emhætter, komfurer

Kun idag og imorgen kan du hos Skousen få op til 30% rabat på ovne, emhætter, komfurer! Så skynd dig og slå til nu! -Se de udvalgte produkter via knappen herunder. * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Bestseller-pris eller[...]
VIS RABATKODE
Exclusive

8%

Spar

Spar 8% på ALLE hvidevarer*

VIS RABATKODE

10%

Spar

Spar 10% på ALLE opvaskemaskiner*

VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.