1 (20%)
8 votes
Store RSS

Smartbuyglasses rabatkode 2019

SmartBuyGlasses er en brugervenlig onlineservice, der forhandler briller, solbriller og kontaktlinser. Du finder lækre mærker fra RayBan, Tom Ford, Nike, Adidas, Gucci og mange flere! Som kunde får du de bedste priser, og en fuldendt positiv købsoplevelse med professionelle og entusiastiske medarbejdere, der matcher dine behov. SmartBuyGlasses’ kunder er allerede meget tilfredse med servicen og produkterne, da de har fået 8,6 stjerner ud af 10 mulige. Du kan holde dig opdateret her på siden, og få 70% SmartBuyGlasses rabatkoder og SmartBuyGlasses tilbud.

http://www.smartbuyglasses.dk

Aktive Smartbuyglasses rabatkoder og tilbud

Ny Smartbuyglasses rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Smartbuyglasses rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Smartbuyglasses´s tilbudsside her:

Direkte link til Smartbuyglasses's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.smartbuyglasses.dk

SmartBuyGlasses rabatkoder 2019

En købsoplevelse i top

SmartBuyGlasses har det største udvalg af produkter til fantastiske priser. De har siden 2006 lagt vægt på den bedste service for deres kunder, således, at kunderne får en positiv købsoplevelse. Hos SmartBuyGlasses kan du købe solbriller, briller, kontaktlinser og andre optikprodukter fra kendte designere. Du vil derfor kunne holde dig opdateret på SmartBuyGlasses tilbud inden for kontaktlinser, brille- og solbrilletrends, samt andre optikprodukter.

Danmark, Tyskland, Italien, Hong Kong, Australien, USA og Canada er alle steder, hvor SmartBuyGlasses er verdensførende inden for designeroptik.

Hos SmartBuyGlasses er arbejdsmoralen i top, og alle begriber deres arbejdsopgaver med professionalitet. Dette skal til for, at kunderne får den bedste købsoplevelse, og oplever produkter af høj kvalitet.

Sortiment

Ønsker du det nyeste inden for optikprodukter, og ønsker du, at SmartBuyGlasses leverer til din dør? Du finder et stort udvalg af produkter til både mænd, kvinder og børn. Sortimentet er bredt inden for kendte brands, og du vil med sikkerhed finde et produkt, der matcher din stil. E-rabatkoder.dk holder dig altid opdateret på det nyeste inden for SmartBuyglasses rabatkoder, samt nyheder, konkurrencer og andre gode SmartBuyGlasses tilbud.

Hvis du er i tvivl om, hvilke briller, der passer bedst til dig, vil du under kategorien ”Solbriller”, ”Briller”, ”Sportsbriller” og ”Solbriller med styrke” blive guidet godt igennem de forskellige brillearter. Her kan du nemlig vælge om du ønsker en solbrille, der er pilot-formede, firkantede, aflange, oversized eller single lens. Her er der et bredt udvalg af kendte brands: Marc Jacobs, Gucci, Tom Ford, RayBan m.fl. til både mænd, kvinder og børn. Du vil med stor chance finde et par, der passer perfekt til dit ansigt!

Kategorien ”Kontaktlinser” giver dig et bedre syn på hverdagen, og en masse prisbesparelser! Du kan finde alt fra endagslinser, ugentlige linser, 14 dages linser, månedslinser, toriske linser, progressive linser, almindelige linser m.fl. i lækre mærker fra Acuvue, Air Optix, Freshlook, MyDay, PureVision og mange andre attraktive mærker! Hvis du allerede nu ved, hvilke linser du bruger, er der rig mulighed for at få bestilt linserne hjem, og klar til brug.

Smartbuyglasses rabatkode

Leder du efter det perfekte solbrillelook eller er du på udkig efter de bedste kontaktlinser, som giver dig et fuldendt syn? På e-rabatkoder.dk kan du finde rabatkoder, der matcher dine ønsker. Du kan her finde SmartBuyGlasses rabatkoder, og få op til 70% afslag ved dit køb på www.smartbuyglasses.dk. Skynd dig, for de 70% gælder kun i 2 uger!

Gå ikke mere glip af SmartBuyGlasses tilbud, og hold dig opdateret på konkurrencer, prisbesparelser ved at give et like på deres Facebookside.

Betalingsformer

Hos SmartBuyGlasses kan du betale med nedenstående kort:

  • Dankort / Visa Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • American Express
  • Paypal

Levering

SmartBuyGlasses leveringstider afhænger af, hvilken vare, som du har bestilt. Reglerne for de forskellige produkter er listet nedenstående:

  • 5-7 hverdage for polariserede, overgangs- og progressive glas.
  • 1-3 hverdage for tonede glas.

SmartBuyGlasses leverer gratis, og afsender med FedEx og UPS direkte til din dør. Der vil undervejs være mulighed for at spore din vare, da du efter dit køb vil modtage en e-mail med tracking nummer på din ordre.

Retur og fortrydelsesret

Det er muligt at returnere din vare inden for 100 dage efter modtagelsen af din bestilling. For at du kan få dine penge tilbage, skal varen sendes retur ubrugt og i originalindpakning. Derudover returneres leveringsomkostninger ikke på din originale ordre. Husk at få kvittering på returneringen, således at du er forsikret, hvis varen skulle forsvinde.
Mærkater på varen skal være påsat, og kan derfor ikke returneres uden dette.
Linsevæsken skal være uåbnet og i original stand, hvis du har købt kontaktlinser. Hvis du uheldigvis modtager defekte kontaktlinser, må disse ikke smides ud, men sendes tilbage, så der kan ske en fremadrettede analyse. Du får fuld refusion, hvis kontaktlinserne bekræftes defekte. SmartBuyGlasses tilbyder heraf 100 dages refusionspolitik fra den dag, at du modtager din vare.

Kontakt venligst kundeservice inden, at du returnerer din vare, da de vil give dig den eksakte returneringsadresse. Sørg for at pakke varen forsvarligt ind, da det er dit eget ansvar, hvis varen bliver beskadiget undervejs i transporten.

Kundeservice

SmartBuyGlasses er passionerede for, at deres kunder får den bedste kundeservice, ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Hvis der opstår spørgsmål, kommentarer eller problemer, kan du skrive en e-mail til [email protected] eller udfylde en feedback-blanket, som bliver læst og besvaret dagligt.

 

Starter om