op til 50% Rabat
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Spartoo rabatkode 2019

Spartoo sælger over 1.500 forskellige mærker, og har et udvalg på 100.000 skomodeller. Spartoo er en populær europæisk onlinebutik med over 14 millioner besøgende månedligt. Du finder moderigtige produkter fra kendte mærker som D&G, Vans, Timberland, Just Female og mange flere! Ønsker du Spartoo tilbud eller Spartoo rabatkoder, så hold dig altid opdateret her på siden.

http://spartoo.dk

Aktive Spartoo rabatkoder og tilbud

op til 50% Rabat

Forkæl dig selv hos Spartoo, op til 50 % på Sorel, Skechers, Havaianas, Reebok Classic og Desigual, gratis fragt til posthuset... more ››

Category:

Tags:

Spartoo – Spar 15%

Med denne eksklusive rabatkode får du 15% rabat hos Spartoo. Se de nye flotte sko- og tøjkollektioner og få 15% rabat på dit køb. Se også den nye sportskollektion, hvor du finder populære brands som N... more ››

Spartoo rabatkoder 2019

Fra idé til realitet

Spartoo er Europas førende onlineshop inden for sko, der i sin tid startede ud i sjove tanker om det antikke Grækenland, hvor gladiatorsandaler i læder, og byen Sparta satte en ny begyndelse for webshoppen. Webshoppens opstart i 2006 førte til stor succes, og de 10 medarbejdere er nu et hold på 180 medarbejdere, som har deres hovedsæde i Grenoble.

Som Spartoos slogan lyder: ”Hele moden for dine fødder” har de et stort udvalg inden for sko, tøj, tasker og accessories til både børn, kvinder og mænd. Med deres 30.000 kvadratmeter lagerplads, sælger de deres produkter til over 20 lande blandt andet England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien.

Sortiment

Spartoo giver dig rig mulighed for udvide din horisont inden for tøj og sko med deres brede sortiment. Din garderobe vil takke dig for de produkter og de fashionable mærker, som det er blevet fyldt op med. Du finder på deres onlineshop produkter til børn, kvinder og mænd, og det er helt sikkert et sortiment, som falder i din smag. E-rabatkoder.dk holder dig opdateret på Spartoo rabatkoder, så gå ind og besøg siden ofte, for at få lækre Spartoo tilbud!

www.spartoo.dk kan du vælge mellem forskellige kategorier. ”Nyheder” holder dig opdateret for ugens nyheder, månedens nyheder, forårs- og sommerkollektionen, og lidt inspiration til din stil.

Fanen ”Damer” og ”Herre” giver dig mulighed for at vælge lige præcis det, som du ønsker at tillægge din stil med. Du kan som kvinde få kjoler, nederdele, bluser, bukser mm. Som mand får du et udvalg af poloer, skjorter, bukser, jakker og meget andet. Når du shopper hos Spartoo finder du mærker fra Levi’s, Morgan, Vila, Vero moda, Only, Le Temps de Cerises m.fl. Du kan tilføje accessories eller tasker til dit look alt efter, hvilken begivenhed eller situation, som du befinder dig i. Her får du attraktive mærker fra Nat & Nin, Mas Douglas, Eastpak og Redskins. Om du som mand eller kvinde er til fest og farver, afslapning med familien eller aktiv og sportslig, vil der bestemt være et par sko, som matcher din stil og personlighed, da Spartoo har over 70.000 sko.

Du vil ikke fortryde at bruge dine velfortjente lommepenge på et køb hos Spartoo. Eller måske er du heldig, at mor og far vil give dig en lille gave. Du vil i kategorien ”Barn” finde tøj, sko og tasker til de fleste aldre, heraf småbørn, børn og unge. Du får moderne sko til både piger og drenge, som kan benyttes i alle situationer eller til din lilles første skridt i livet. Geox, Les Tropéziennes par M Belarbi og Kickers er nogle af de mærker, som du glædeligt kan vælge imellem.

Hvis du ønsker et overblik over de mange mærker, som Spartoo forhandler med, giver fanen ”1207 mærker” et let og overskueligt overblik. Du vil her finde mærker fra A-Z, hvor du klikker på navnet alt efter interesse, og ser de forskellige udbud.

”Kun hos Spartoo” er fanen med de eksklusive mærker, som de forhandler med, samt de forskellige produkter, som du kan få som mand, kvinde og barn. Er du derimod på udsalgsjagt, er fanen ”Udsalg op til 70%” den perfekte kategori at klikke ind på. Her kan du også finde særtilbud og restlager til både mænd, kvinder og børn.

Den sidste kategori ”Luksus” giver et fantastisk udbud af lædervarer, damesko, herresko, samt moderigtige kollektioner til mænd, kvinder, og årstidens hippeste trends.

Find flere af uundværlige Spartoo tilbud og kendte mærkevarer på www.spartoo.dk, hvor du allerede nu finder udsalg op til 70%.

Spartoo rabatkode

E-rabatkoder.dk giver dig altid mulighed for at finde de bedste rabatkoder til Spartoo. Ved brug af disse Spartoo rabatkoder vil du få prisbesparelser, og det bliver lige pludselig sjovere at bruge penge. Spartoo holder lige nu udsalg, hvor du vil få op til 70% så længe lager haves. Hvis du ikke vil gå glip af Spartoo tilbud eller nyheder fremover, skal du tit gå ind og besøge e-rabatkoder.dk.

Betalingsformer

Hos Spartoo kan du betale med forskellige betalingskort:

  • Visa / Visa Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Paypal

Spartoo har et samarbejde med Klarna, der tilbyder en faktura og delbetaling. Ved Klarna modtager du din vare inden du betaler, samt det gør det muligt for dig at betale hele beløbet samtidigt eller dele det op i flere afdrag. Du er velkommen til at læse mere om reglerne for denne betalingsform på: https://klarna.com/dk/vilkar

Levering

Leveringstiden hos Spartoo er afgørende din bestilling af vare, samt varen bliver afsendt med Post Danmark eller UPS.

Der kan gå op til 6 hverdage med levering af Post Danmark til din lokale postbutik, døgnboks eller til din dør. Leveringen er gratis, hvis du har købt for minimum 300 kr., og hvis du køber for under dette, vil der være et tillæg på 40 kr. i porto eller 80 kr. i porto, hvis leveringen er til din dør.

Ved levering med UPS får du din vare leveret direkte til døren, og her er der mulighed for at vælge mellem standard leverance eller ekspres leverance. Ved standard levering vil der gå op til 5 dage, og det koster 80 kr. i porto. Det tager 1-3 hverdage med ekspres, og koster 112 kr. i porto.

Retur og fortrydelsesret

For at dine penge refundereres, skal du returnere i originalt emballage, og varen må ikke være brugt. Det er vigtigt at varen bliver sendt retur med Post Danmark inden 30 dage efter modtagelsen af varen.

Du skal logge ind på Spartoo via kundekonto, og udfylde returformularen under ”Mine varereturneringer”. Dernæst modtager du en returlabel over e-mail, som du skal printe ud, og sætte på varen.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte Spartoo, hvis der opstår problemer med din vare, eller hvis du har spørgsmål før dit køb. Inden du kontakter os, er det en mulighed at gå ind og tjekke ”Ofte stillede spørgsmål”, for at se om det kan hjælpe dig. Hvis du ønsker at kontakte os med det samme, kan du få fat i kundeservice på tlf.: 89 88 15 55 med åbningstider fra mandag til fredag kl.08:00 -17:00.

Starter om