1 (20%)
8 votes
Store RSS

Spreadshirt rabatkode 2019

Spreadshirt er en online webshop, som tilbyder tryk på tøj. På webshoppen kan du derfor finde T-shirts, trøjer og anden beklædning med print, som passer perfekt ind i din stil. Du kan selv designe et tryk, hvorved det er muligt at designe dit tøj. E-rabatkoder har altid de bedste Spreadshirt rabatkoder klar til dig, og der findes også mange Spreadshirt tilbud, som du kan bruge når du skal bruge tryk på tøj.

http://www.spreadshirt.dk

Aktive Spreadshirt rabatkoder og tilbud

Ny Spreadshirt rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Spreadshirt rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Spreadshirt´s tilbudsside her:

Direkte link til Spreadshirt's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.spreadshirt.dk

Spreadshirt rabatkoder 2014

Smart tryk på tøj  

Siden 2001 har webshoppen lavet kvalitetstryk på T-shirts. Det hele begyndte som en start-up-idé i Leipzig, og er nu blevet til et succesrigt og verdensomspændende print-on-demand-firma. Hos Spreadshirt er det muligt at lade inspirationen og fantasien strømme frit i forhold til egne designs. Alt kan designes og forsynes med personlig tekst, så du dermed er den eneste, som har netop din t-shirt.

Webshoppens mål er at gøre alle tilfredse, da glade og tilfredse kunder altid er at foretrække. Når kunden er glad, er folkene bag Spreadshirt også glade, da de ved, at du dermed vil sprede glæde til hele din omgangskreds og give inspirationen videre til andre.

Sortiment

Når du klikker ind på Spreadshirt, vil du hurtigt opdage, at der er et stort sortiment inden for t-shirts. Der vil derfor være mange muligheder for tryk på tøj, da der et væld af kategorier at vælge imellem:

Design Selv, Kærlighed, Fantasi, Sport & Sjov, Musik, Populære Motiver, Lifestyle, Anledninger, Klassikere og Accessories.

Blandt disse kategorier er der flere underkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde det image og den stil, som passer perfekt til dig.

Spreadshirt rabatkode

Det er aldrig helt af vejen at skifte garderoben ud – især ikke når det er med tryk, man selv har designet. Med et Spreadshirt tilbud vil du kunne købe endnu flere smarte og unikke t-shirts til din garderobe. Her på e-rabatkoder.dk kan du finde en Spreadshirt rabatkode, som vil give dig en besparelse på dit næste køb. Det er fantastisk! Skynd dig derfor at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, da du dermed er sikret de bedste Spreadshirt tilbud og den bedste Spreadshirt rabatkode. God shopping!

Betalingsform

Ved køv af varer hos Spreadshirt kan der betales med følgende betalingskort: VISA, MasterCard, American Express samt PayPal.

Levering

Levering af købte varer vil ske inden for 4-5 hverdage. Der kan forekomme forsinkelser, som Spreadshirt ikke er ansvarlig for.

Retur og fortrydelsesret

Fortryder du et køb har du hos Spreadshirt en fortrydelsesret på 14 dage. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal du meddele det til Spreadshirt. Når varen er modtaget hos dem, tilbagebetales pengene tilbage til det betalingskort, som blev anvendt ved købet. Dette vil ske inden for 14 dage.

Kundeservice

Ønsker du af den ene eller anden grund at komme i kontakt med Spreadshirt, kan du via deres hjemmeside finde en kontaktformular, som de vil besvare hurtigst muligt. Er det akut, kan du kontakte dem via deres engelsk talende kundeservice på tlf: +49 731-403 70 37. Du kan ringe i tidsrummet 9-12 på alle hverdage.

Starter om