Outlet udsalg : 70% hos Stadium
5 (100%)
23 votes
Store RSS

Stadium rabatkode 2019

Stadium er den største svenske sportskæde med omkring 160 butikker i Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Udover deres detailbutikker, så har de også deres mere specifikke konceptbutikker i form af Stadium Ski og Stadium Outlet. Deres mission er, at inspirere folk til en aktiv livsstil, så hvis du mangler tøj, sko, tilbehør til den aktive livsstil, så kig efter et stadium tilbud eller en stadium rabatkode her på siden.

http://www.stadium.dk

Aktive Stadium rabatkoder og tilbud

Outlet udsalg : 70% hos Stadium

Lige nu er der op til 70% rabat på Stadiums kæmpe outlet udsalg.... more ››

http://www.stadium.dk

Stadium rabatkoder 2019

Om virksomheden

Med et business-koncept der hedder: ”Sport og sportsmode til den bedste pris”, er Stadium blevet en af de største på markedet. Stadium er et sted, hvor du kan finde lige hvad du søger indenfor sport og sportstøj. Så om du er en professionel sportsudøver eller bare på hobbyplan, elsker at konkurrere og udøve sport på højt niveau eller bare nyder lange friske ture, så har du noget for dig. Kædens mange kompetente og professionelle medarbejdere sætter stor ære i, at udøve en god service og hjælpe deres kunder med, at finde lige hvad de søger efter – til den rette pris. Med kendte mærker som Nike, New Balance, Adidas, Puma, Vans, Converse, Peak Performance, Under Armour og Reebok, kan der ikke herske tvivl om, at udvalget er kvalitetsfyldt.

Sortiment

Stadium har et kolossalt udvalg, som heldigvis er organiseret godt på deres hjemmeside. Her er det hele kategoriseret, så du let kan finde alt hvad du søger efter.. Hvis du stadig skulle have problemer, så er søgefunktionen der til at hjælpe dig. Kategorierne hedder Sport, Tøj, Sko og Varemærker og indeholder bl.a. underkategorier som:

Sport: træning, løb, fodbold, cykel, golf, friluftsliv & rejser, skateboard, svømning, floorball, tennis, badminton, bordtennis, ishockey, inline, håndbold, øvrig sport, leg & spil, alpint, snowboard og langrend.
Tøj: dametøj, herretøj, børnetøj og accessories.
Sko: Damesko, Herresko, Børnesko, tilbehør til sko.
Varemærker: Adidas, Asics, Burton, Everest, Nike, Peak Performance, Puma, Race Marine Essentials, Reebok, Soc, Salomon, The North Face, Under Armour, Outlet Online.

Du finder tøj til alt slags vejr og hele familien hos Stadium. Med et Stadium tilbud eller en Stadium rabatkode fra e-rabatkoder, får du bare dét ekstra for pengene, så tøv ikke.

Stadium værdikode

Hos e-rabatkoder bestræber vi os på, at have de bedste Stadium tilbud og Stadium rabatkoder til jer, derfor opdaterer vi dem løbende i samarbejde med Stadium, så I kan få mere for pengene, når I skal ud og finde tøj til den aktive hverdag. Vil I gerne have besked hver gang der er en ny Stadium rabatkode eller et Stadium tilbud, så opfordrer vi jer til, at tilmelde jer vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side. På den måde vil I være blandt de første der får besked, så snart vi har nyheder fra Stadium.

Levering

Hos Stadium kan du både få tilsendt din ordre med Post Danmark eller frit afhente den i en valgfri Stadium butik helt gratis. Får du tilsendt ordren vil du normalt modtage den efter 2-4 hverdage, hvis ikke der står noget andet under bestillingsvaren og leveringen koster 29 kr. På alle ordrer over 1.000 kr. er der dog fri fragt.

Retur og fortrydelsesret

Stadium tilbyder 14 dages fortrydelsesret, hvor de refunderer det fulde beløb, inklusiv normale leveringsomkostninger. Ordren skal returneres senest 14 dage efter den dag, hvor du har meddelt dem om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Returnering kan både ske pr. post eller i en butik.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte Stadiums kundeservice på [email protected] eller via formularen på deres side, så vil de kontakte dig efterfølgende. 

Starter om