Få 10% rabat – Sundleg
4.92 (98.36%)
60 votes
Store RSS

Sundleg.dk rabatkode 2019

Sundleg.dk er en webshop som specialiserer sig i 100% sikkert kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-10 år. Fælles for alle butikkens produkter er børnenes sikkerhed; alle varer er CE godkendt og i overensstemmelse med dansk lovgivning. Netbutikken er også en e-mærket netbutik, så din pengepungs sikkerhed er også i top! Her på siden finder du en Sundleg.dk rabatkode, der med garanti passer til dig behov.

http://www.sundleg.dk/

Aktive Sundleg.dk rabatkoder og tilbud

Få 10% rabat – Sundleg

Med denne rabatkode kan du få 10% i rabat næste gang du handler hos sundleg.dk... more ››

Category:

Tags:

15% rabat : kvalitets legetøj uden tilsætningsstoffer

Lige nu får du 15% rabat på kvalitets legetøj uden skadelige stoffer til børn i alderen 0-10 år. Det eneste du skal gøre er at indtaste denne eksklusive sundleg.dk rabatkode og så får du automatisk ra... more ››

http://www.sundleg.dk/

Sundleg rabatkoder 2019

Kvalitet i fokus

Sundleg.dk gør det nemt for forældre at vælge nemt og ansvarligt fra legetøjshylden. Kvalitet og sikkerhed er nøgleordene for denne webshop, og folkene bag virksomheden har løbende kontakt med Miljøstyrelsens kemikalieinspektion, så du altid kan være sikker på at ingen produkter er til fare for børnene. Tryghed er i høj grad i hovedsædet hos Sundleg.dk, og udover at være godkendt i henhold til dansk lovgivning er alle produkterne i butikken EU godkendt, og garantereret fri for skadelige stoffer som phtalater og parabener. Så hvis du prioriterer kvalitet, sikkerhed og pris i dit legetøj, er et Sundleg.dk tilbud lige noget for dig.

Sortiment

Hos Sundleg.dk finder du udelukkende de bedste kvalitetsprodukter fra Danmark og udlandet. Du finder masser af legetøj til både inde- og udeleg i børn i aldrene 0-10 år, både små dukker og bamser til store legetøjskøkkener og gåvogne. Herudover kan du også kigge på forskellige ting til børneværelset, som fx uroer og børnemøbler. Med en Sundleg.dk rabatkode er der masser af mærkevarer at vælge imellem, og lige så mange billige alternativer, som dog stadig er omfattet af deres sikkerhedsgaranti, som fx Brio, Softwood, Wonderworld og Krea.
Du kan selvfølgelig også kigge på tøj til de mindste på søstersiden Minimode.dk, og også her er kvalitet og sikkerhed i top.

Sundleg rabatkode

Hvis du altid vil være 100% sikker på at få de bedste Sundleg.dk tilbud på legetøj og børnetøj, skal du blot have fat i en rabatkode her på siden. Koden kan indløses i webshoppen, og der er derfor gode penge at spare med en den rigtige Sundleg.dk rabatkode. Hvis du leder efter de bedste produkter på markedet, og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så skal du også forkæles med et godt tilbud – og med en Sundleg.dk rabatkode er det præcis hvad du får!
Mange af de Sundleg.dk tilbud du ser på webshoppen skifter ofte, og du vil derfor altid have nye muligheder når du besøger hjemmeisden. En god kode er den bedste måde at garantere at prisen er i bund og kvaliteten er i top.
Få din første Sundleg.dk rabatkode i dag, og kom igang med at lege sundt med dit første Sundleg.dk tilbud!

Levering

GLS står for leveringen, og garanterer levering indenfor 1-2 arbejdsdage efter afsendelse. Afsendelse vil typisk forekomme på samme eller næste dag som bestillingen finder sted. Ved bestillinger under 700 kr., vil der blive pålagt et fragtgebyr, typisk på 29 kr.. Bestillinger over 700 kr. leveres gratis.

Retur og reklamation

Alle varer som er købt i butikken eller webshoppen kan frit ombyttes indenfor 14 dage. Du skal blot betale for fragten. Følg instruktionerne på hjemmesiden og afvent de næste trin i din mailboks.
Hvis varen er beskadiget uden forbrugers skyld eller misligholdelse, vil varer blive ombyttet eller repareret gratis i 24 måneder efter købsdatoen. Ved reklamation betaler Sundleg.dk for fragten.

Kundeservice

Du kan skrive mails, chatte med eller ringe til Sundleg.dk’s kundeservice. Du har bedst mulighed mellem 10-17 på alle hverdage, hvor både chatten, telefonlinjen og maillinjen er åben. Herudover kan der kun mailes, og de vil forsøge at vende tilbage indenfor 24 timer. Mailadressen til kundeservice er [email protected], telefonisk kontakt fåes på 42 41 83 86, og chatten kan besøges via hjemmesiden.

Starter om