Sunglasses shop spar op til 70%
4.76 (95.24%)
30 votes
Store RSS

Sunglasses Shop rabatkode 2019

Sunglasses Shop tilbyder moderne solbriller til ham, hende og børnene. De har solbriller til dig der behøver, og til dig der bare vil forkæle eller forkæles. På Sunglasses Shop kan du se, hvilke typer solbriller der hitter netop nu, og du kan få solbrillerne leveret lige til døren – gratis. Som noget særligt kan du få solbriller med styrke i, så behøver du ikke veksle mellem dine solbriller og briller i det gode vejr.

https://www.sunglassesshop.dk/

Aktive Sunglasses Shop rabatkoder og tilbud

Sunglasses shop spar op til 70%

Du kan lige nu spare op til 70% rabat på udvalgte briller og mærker så som Prada, Person, Ray Ban og meget mere!... more ››

https://www.sunglassesshop.dk/

Sunglasses Shop rabatkoder 2019

Hvad er Sunglasses Shop?

Sunglasses Shop har i over 10 år leveret solbriller til hele verden. Men Sunglasses leverer ikke blot solbriller verden over. De tilbyder bevidsthed om stilen inden for solbriller. På Sunglasses Shop finder du nemlig nyheder om alt, hvad der rør sig i forhold til solbriller.
Her køber du ikke blot solbriller men bliver også inspireret af, hvad de kendte går med. Du kan orientere dig i forhold til nyeste mode og trends. Hvilke solbriller foretrækker David Beckham? Hvad med Beyonce?

På Sunglasses Shop kan du holde dig opdateret om det nyeste både for ham, hende og børnene.

Sortiment

Sunglasses Shop tilbyder blandt andet solbriller til mænd. Med Sunglasses Shop tilbud finder du solbriller i alle former såsom runde, aviator, wrap og med udskiftelige glas. Solbrillerne er blandt andet af mærkerne Ray-Ban, Superdry og Oakley. Med Sunglasses Shop tilbud kan du købe flotte solbriller og endda til en god pris.

Med Sunglasses Shop tilbud kan du også købe smarte solbriller til en god pris til kvinder. Til kvinder tilbyder Sunglasses Shop solbriller med blandt andet form som cateye, butterfly og retro. Mærkerne er mange, og du kan for eksempel købe Miu Miu, Dior og Céline.
Børnene skal naturligvis ikke snydes. Til dem er der et mindst lige så stort udvalg af solbriller med Sunglasses Shop tilbud. Fælles for alle solbriller til børn er, at de har en UV400-beskyttelse. Der er solbriller i flotte skarpe farver af for eksempel mærkerne Baby Banz, Rocket og Cebe. Du kan også købe solbriller med pandebånd, så de sidder bedre på børnenes hoved, og de derfor frit kan lege, uden at de taber dem.

Med Sunglasses Shop tilbud finder du også skibriller af mærkerne Nike, Oakley og Electric. Du kan også få dine solbriller med styrke. Solbrillerne kan på den måde laves specielt til dit individuelle syn.

Sunglasses Shop tilbud sikre på den måde at du får billige, nye og smarte solbriller.

Sunglasses Shop rabatkode

Tøjet sidder som det skal, skoene og tasken matcher. Solen skinner og blænder dig blidt. Du griber efter dine solbriller i tasken. De briller du får fat på har aldrig rigtig været dig, og de er i virkeligheden alt for store til dit ansigt.

Kunne du godt tænke dig solbriller som virkelig sidder ordentligt, og som hverken er for store eller for små til dit ansigt. Så er Sunglasses Shop rabatkode noget for dig. Med Sunglasses Shop rabatkode kan du købe dine solbriller billigt men godt. Fordelen ved Sunglasses Shop rabatkode er nemlig, at du kan købe solbriller i Sunglasses Shop på tilbud eller med rabatter. På den måde får du med Sunglasses Shop rabatkode, den vare du ønsker men til en bedre pris. Hvor finder du så en Sunglasses Shop rabatkode? På e-rabatkode.dk finder du altid de bedste rabatter med en Sunglasses Shop rabatkode eller et Sunglasses Shop tilbud, du ikke kan sige nej til.

Levering

Sunglasses Shop har gratis levering. Varer over en værdi på £80 sendes med UPS. Køber du varen inden klokken 17 (dansk tid), vil du modtage din vare inden for 3-5 arbejdsdage.
Ordrer under £80 sendes med Royal Mail, hvor du kan forvente at modtage din vare inden for 1-2 uger. Solbriller som speciellaves forlænger leveringstiden og leveres normalt indenfor 2-4 uger. Solbriller med styrke tager 2-3 uger at lave.

Retur og fortrydelsesret

Du har 365 dage, altså 1 år, til at bytte varen eller få pengene retur.
Før du sender din vare retur kan du på Sunglasses Shop finder en returformular, som du skal udfylde og vedlægge pakken.

Kundeservice

Sunglasses Shop kan kontaktes alle hverdage 10.00-18.30 på telefon: 36 96 42 11.

De kan også kontaktes på deres engelske nummer: +44 (0)1793 746546.
Du kan også altid sende dem en e-mail: [email protected] Du kan desuden chatte live med en medarbejder på Sunglasses Shop på deres hjemmeside.

Starter om