1 (20%)
8 votes
Store RSS

Sunweb rabatkode 2019

Sunweb rejser er et rejsebureau, der forhandler solrejser, skirejser, grupperejser og kør-selv rejser til forskellige populære destinationer i Europa. Med din Sunweb rabatkode kan du få din rejse til en endnu bedre pris, når du booker den via Sunwebs hjemmeside.

http://sol.sunweb.dk/

Aktive Sunweb rabatkoder og tilbud

Ny Sunweb rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Sunweb rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Sunweb´s tilbudsside her:

Direkte link til Sunweb's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://sol.sunweb.dk/

 

sunweb-rabatkode

Sunweb rabatkoder 2019

Lavpris ferier sommer og vinter

Sunweb forsøger at udbyde rejser til de mest konkurrencedygtige priser på markedet, så du får råd til mere ferie, som deres slogan så fint siger det. Med fokus på prisen og de bedste rejsetilbud forsøger Sunweb hele tiden at udvikle deres sortiment og udvide mængden og forskelligheden af destinationerne. Det er også en af årsagerne til at Sunweb forhandler sæsonferier, så der er noget på tilbud for deres kunder hele året rundt uanset om du tager på charterferie hvert år eller du er mere til skiferie eller måske begge dele.

Sunweb fokuserer samtidig på at yde en optimal kundeservice bestående af et erfarent og motiveret personale, der vil forsøge at vejlede dig til den bedst mulige løsning taget destinationer, dine behov og ønsker i betragtning.

Sortiment

Med fokus på at ramme bredt i stedet for smalt har Sunweb valgt både at forhandle charterrejser og skirejser, samt kør-selvrejser og grupperejser.

Solrejser: Sunweb rejser tilbyder pt. populære og attraktive destinationer i fire forskellige europæiske lande for deres solrejser: Tyrkiet, Spanien, Grækenland og Bulgarien.

Skirejser: Sunweb udbyder skirejser til Østrig, Frankrig, Italien og Schweiz, som alle er populære skisportsdestinationer med stort potentiale for din drømmeskirejse.

Kør-selv rejser: Sunwebs kør-selv rejser indbyder den aktive familie til campingferier og ferier på farten i lande som Italien, Frankrig, Østrig, Ungarn, Spanien, Kroatien og Tyskland. Sunweb tilbuddene indenfor denne kategori byder på alt lige fra familievenlige campingpladser til stille og rolige luksuscampingpladser.

Sunweb rabatkode

Skal du til at planlægge familien ferie, hvorfor så ikke gøre det i samarbejde med Sunweb rejser, der giver dig mulighed for at planlægge og tilrettelægge din egen rejse, så du får lige præcis det du går og drømmer om. Med en Sunweb rabatkode kan du oven i købet få din rejse til en endnu bedre pris, når du booker den via Sunwebs hjemmeside.

E-rabatkoder udsender jævnligt nyhedsbreve og statusopdateringer på Facebook, der vil informere dig om de nyeste Sunweb rabatkoder i god tid. Skynd dig at skriv dig op og smid et like, hvis du ikke vil gå glip af denne mulighed.

Betalingsformer

Sunweb giver dig mulighed for at betale med følgende muligheder samt din Sunweb rabatkode, når du booker din rejse via Sunwebs hjemmeside.

  • Bankoverførsel
  • eDankort
  • Visa/dankort
  • Eurocard
  • MasterCard

Retur og fortrydelsesret

Har du en legitim grund for afbestillingen af din rejse såsom sygdom eller dødsfald kan du i bedste tilfælde få det meste af rejsens fuld beløb tilbage. Afbestiller du derimod rejsen kort inden afrejsen uden yderligere forklaring vil du formentlig være nødsaget til at betale rejsens fulde beløb. Du kan læse meget mere om afbestillingskriterierne på Sunwebs hjemmeside eller kontakte kundeservice for at høre nærmere.

Kundeservice

Sunweb rejser kan kontaktes på telefon 70 22 04 62, hvis du har henvendelser angående Sunweb tilbuddene, rejsebetingelserne eller lignende.

Starter om