Superdry – Fri fragt
5 (100%)
21 votes
Store RSS

SuperDry rabatkode 2019

Superdry forhandler modetøj til unge mænd og kvinder via deres fysiske butikker og deres veludviklede netbutik. Med en Superdry rabatkode i din besiddelse kan du opnå gode besparelser på de trendsættende og moderigtige Superdry tilbud.

http://www.superdry.dk

Aktive SuperDry rabatkoder og tilbud

Superdry – Fri fragt

Lige nu tilbyder Superdry fri fragt på alt i butikken. Intet krav om minimum køb og fuld returret jævnfør gældende regler.... more ››

Category:

Tags:

Superdry rabatkoder 2019

International statement mode

Superdry er et internationalt fashion brand, der forhandler tøj og accessories i 46 forskellige lande gennem mere end 500 salgssteder. Virksomheden ejer 139 butikker i Storbritannien og Europa samt en række franchise og koncessioner. Derudover er det muligt at handle i deres netbutik fra mere end 100 lande i hele verden fra 21 forskellige internationale hjemmesider.

Superdry har fokus på at tilbyde deres kunder den bedste leveringsservice, en god kundeservice og en nem returpolitik, der skal gøre det let at returnere uønskede varer.

Sortiment

Superdrys sortiment består af kvalitetsprodukter, der er inspireret af japansk grafik og den britiske stil samt vintagefænomenet. Med et alsidigt udvalg af produkterne har Superdry altså formået at etablere et succesfuldt fashion brand, der særligt appellerer til unge mennesker.

Herrer: Kategorien er inddelt i udendørstøj (jakker, vindjakker, læderjakker, veste), toppe (t-shirts, hættetrøjer, poloshirts, skjorter, toppe, rugby, trøjer), underdele (shorts, badetøj, jeans, joggingbukser, bukser), tilbehør (tasker, solbriller, kasketter, hatte, undertøj) og sko (kondisko, klipklappere, sko, støvler). Derudover kan du browse mellem kategorier som ’hvad er hot?’, festivalstil, ferieshop og summerstyle.

Damer: Med samme inddeling som hos herrerne finder du moderigtige produkter som t-shirts med innovative prints og farvekombinationer samt bukser med mønstre og Superdry skrevet ned langs benet.

Nyheder: Her findes de bedste og nyeste Superdry tilbud, hvor du kan handle alle de seneste trends. Så hvis du vil være med på moden er det en god idé at tage et kig i denne kategori før alle dine venner har det først.

Superdry værdikode

Kan du godt lide at klæde dig lidt anderledes og er du modig nok til at iføre dig en t-shirt i friske farver med et appellerende tryk? Så er det helt sikkert ikke sidste gang du handler Superdry tilbuddene. Med en Superdry rabatkode kan du endda få ekstra rabatter, når du handler i deres webshop. Prøv det og tilmeld dig vores nyhedsbrev og giv vores Facebookside et like, hvis du vil have løbende opdateringer om de nye Superdry rabatkoder samt få adgang til alle de fede Superdry tilbud.

Betalingsformer

I Superdry webshoppen kan du gøre brug af følgende betalingsmetoder samtidig med du bruger din Superdry rabatkode.

  • PayPal
  • American Express
  • Visa
  • MasterCard

Levering

Superdry har som udgangspunkt en 48-timers service, der sikrer dig at dine pakker kommer frem hurtigt. Derudover er leveringen altid gratis ligegyldigt, hvor meget du bestiller. Din bestilling afsendes samme dag, hvis du bestiller inden klokken 14 og på den efterfølgende hverdag, hvis du bestiller efter klokken 14.

Retur og fortrydelsesret

Som Superdry kunde kan du få det fulde beløb for din bestilling retur, hvis du returnerer dine varer indenfor 28 dage i den originale stand.

Kundeservice

Superdry tager gerne imod henvendelser via telefon og e-mail på alle hverdage. Superdry kan desuden findes på Facebook, Twitter, Gmail og Pinterest, hvor de løbende opdaterer om nye produkter i webshoppen og Superdry tilbuddene.

 

Starter om