Store RSS

Swiss Clinic rabatkode 2019

Swiss Clinic forhandler innovative skønhedsprodukter til kvalitetsbevidste forbrugere, der gerne vil betale lidt ekstra for deres produkter for til gengæld at få de allerbedste på markedet. En Swiss Clinic rabatkode her fra e-rabatkoder.dk giver dig mulighed for at får et godt Swiss Clinic tilbud i form af tidsbegrænsede tilbud, mængderabatter, procentvise rabatter eller lignende.

http://www.swissclinic.dk/

Aktive Swiss Clinic rabatkoder og tilbud

Ny Swiss Clinic rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Swiss Clinic rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Swiss Clinic´s tilbudsside her:

Direkte link til Swiss Clinic's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Swiss Clinic rabatkoder 2019

Velvære indefra og ud

Swiss Clinic udvikler og producerer deres egne skønhedsprodukter med fokus på forbrugere, der går op i kvalitet fremfor pris. Alle produkterne udvikles i Schweiz, hvorfor navnet Swiss Clinic.

Holdbare resultater, kvalitet og troværdighed er de primære principper som Swiss Clinic arbejder ud fra og forsøger at udvikle deres produkter i tråd med. Derudover har virksomheden fokus på naturlig skønhed som de både mener kommer udefra og indefra, hvilket ikke alene kan opnås med Swiss Clinic produkterne men også ved at føre en sund og aktiv livsstil. På den måde går det alt sammen op i en højere enhed og er i større eller mindre grad med til at bidrage til din følelse af velvære.

Sortiment

Swiss Clinic rabatterne består af skønhedsprodukter til hud, hår, negle, øjne og tænder, hvilket giver dig mulighed for at pleje hele din krop med et og samme brand.

Hår: Swiss Hair er et produkt der ikke alene bidrager til et stærkere og fyldigere hår men også kan hjælpe på hårtab, hvilket nogle mænd allerede oplever i en ung alder.

Skønhedskost: Med troen på at skønheden kommer indefra har Swiss Clinic udviklet forskellige kosttilskud og vitaminer, der vil bidrage til et sundt indre og smukt ydre.

Hud: Her finder du forskellige kits og produkter til din hud, der vil hjælpe med at give dig en pænere, glattere, strammere og blødere hud ved hyppig brug af produkterne.

Diæter: Med et abonnement på bestselleren Swiss Diet kan du kickstarte dit vægttab og få lidt ekstra hjælp til at smide de overflødige kilo. For nogle er vægten en daglig kamp, hvorfor Swiss Clinic rabatkoder inkluderer grønne kaffe bønne piller, Gacinia Cambogia og Swiss Diet, der alt sammen vil sætte skub i dit vægttab.

Tænder: Det er i den grad blevet en trend at have det hvideste smil, hvilket Swiss Clinic også kan hjælpe dig på vej til med deres forskellige tandblegningsprodukter.

Swiss Clinic rabatkode

De alsidige Swiss Clinic tilbud giver dig mulighed for at pleje hele din krop på en gang hvad end dit fokusområde er håret, neglene, vægttabet, huden eller tænderne. Så hvorfor ikke prøve et Swiss Clinic tilbud med en af vores Swiss Clinic rabatkode her fra portalen?

Lyder det fristende og vil du gerne påmindes hver gang vi har nye Swiss Clinic rabatkoder har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsmail og like e-rabatkoder.dk’s Facebookside.

Betalingsformer

Swiss Clinic tager imod nedenstående betalingsformer via deres hjemmeside.

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal

Levering

Alle pakker bliver leveret med GLS indenfor 1-4 hverdage. Du har desuden mulighed for at spore din pakke med et Track&Trace system, hvilket betyder at du kan følge pakken undervejs fra lageret og til leveringsstedet.

Retur og fortrydelsesret

Swiss Clinic yder 14 dages returret fra den dag du modtager din vare, hvilket giver dig ret til at returnere dine varer og få pengene tilbage, hvis du alligevel ikke ønsker at beholde dem eller de ikke levede op til dine forventninger. Det kan jo somme tider være svært at vurdere varens udseende, potentiale og egenskaber, når man handler via nettet.

Du har desuden to års reklamationsret, hvilket giver dig mulighed for at få produktet repareret eller ombyttet eller få dine penge tilbage.

Kundeservice

Vil du gerne følge med i alle de seneste nyheder fra Swiss Clinic kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev via deres hjemmeside, så vil du hele tiden været opdateret omkring de gode Swiss Clinic tilbud, nye produkter og kampagner.

Starter om