Tøj der med sikkerhed passer
4.79 (95.89%)
35 votes
Store RSS

Tailorstore rabatkode 2019

Tailorstore er en virksomhed, der forhandler skræddersyede produkter i høj kvalitet. Du kan bl.a. købe en skræddersyet skjorte eller et skræddersyet jakkesæt. Brug din Tailorstore rabatkode, når du handler online og få dine skræddersyede produkter til en god pris.

http://www.tailorstore.dk/

Aktive Tailorstore rabatkoder og tilbud

Tøj der med sikkerhed passer

Hos tailorstore kan du bestille eksklusivt skræddersyet tøj til fornuftige priser. Du kan også bestille et gavekort som helt sikkert skiller sig ud ved gavebordet. ... more ››

Category:

Tags:

Tailorstore rabatkoder 2019

 

Skræddersyet tøj til mænd

Tailorstore blev grundlagt i år 2003 med en vision om at indtage en stor andel af markedet for formelt tøj samt at være den åbenlyse valg for kunderne, når det kommer til skræddersyet tøj. Tailorstores mission er desuden at gøre onlineshopping af skræddersyede kvalitetsprodukter nemt og bekvemt med de førende e-handels løsninger på markedet.

Tailorstore driver deres virksomhed i forhold til acceptable standarder af miljømæssige og sociale ansvarsområder, hvorfor virksomheden stræber efter at producere det skræddersyet tøj med mest mulig hensyn til miljøet. Derudover har Tailorstore en række etiske forhold de forsøger at leve optil indenfor arbejdsbetingelserne og den sociale sikkerhed på arbejdspladserne.

Sortiment

Tailorstore fremstiller skræddersyede løsninger målrettet mænd med en passion for formelt og stilet tøj, der altid vil sørge for at du skiller dig ud fra mængden iført et af de flotte Tailorstore tilbud.

Skjorter: Tailorstore benytter moderne teknologi til at tage mål og fremstille det skræddersyede tøj, hvorfor du med Tailorstore tilbuddene af skjorter får de flotteste og mest behagelige produkter. Tailorstore giver dig foruden uendelige muligheder for selv at have indflydelse på designet af din skjorte muligheden for at vælge forskellige designs i prisklasser fra 399 til 749, hvis du ønsker at gøre det nemt.

Jakkesæt: Tailorstore jakkesættene er håndværk udarbejdet med omhu. Priserne starter fra 2000 kroner, hvor du kan få et pænt hverdagsjakkesæt med de mest fornødne funktioner.

Tailorstore værdikode

Er du storforbruger af jakkesæt, skal du til at købe dit allerførste jakkesæt eller skal du måske til en vigtig begivenhed som et bryllup eller en rund fødselsdag? Så står Tailorstore klar til at hjælpe dig med deres ambitiøse og dygtige skræddere, der kan gøre din drøm til virkelighed. Snup en Tailorstore rabatkode her på siden og få et godt tilbud på dit skræddersyede jakkesæt eller din skjorter. Tailorstore tilbuddene annonceres i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside, hvor du hele tiden vil være opdateret om de attraktive Tailorstore rabatkoder.

Betalingsformer

Tailorstore giver dig mulighed for at betale for dit skræddersyede jakkesæt på flere forskellige måder:

  • MasterCard
  • Visa
  • Klarna invoice
  • Klarna konto
  • PayPal

Levering

Du modtager først en forventet leveringstid, når du bestiller din ordre hos Tailorstore, så husk altid at bestille i god tid, hvis du vil være sikker på at have dit tøj til en bestemt dato. Pakken sendes med en track and trace service, der gør det muligt for dig at følge pakken undervejs.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Tailorstore har du 14 dages fuld returret på kommercielle produkter, hvilket vil sige, at du ikke kan få pengene retur for specialfremstillede produkter, da det kan være svært og nært umuligt at videresælge disse grundet specialfremstillede mål.

Kundeservice

Tailorstore kan kontaktes gennem deres kontaktformular som du finder und ’kontakt os’ på deres hjemmeside. Du kan desuden skrive en mail til dem, hvor du kan henrette henvendelser angående din Tailorstore rabatkode, et bestemt Tailorstore tilbud eller lignede.

Starter om