1 (20%)
8 votes
Store RSS

Tassimo rabatkode 2019

Tassimo forhandler kaffemaskiner og dertilhørende kaffedrikke, der gør det nemt at lave din yndlings kop kaffe. Med en Tassimo rabatkode kan du få gode besparelser på alle de gode Tassimo tilbud du finder i webshoppen – lige fra maskiner til kaffekrus og drikke.

http://www.tassimo.dk

Aktive Tassimo rabatkoder og tilbud

Ny Tassimo rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Tassimo rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Tassimo´s tilbudsside her:

Direkte link til Tassimo's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.tassimo.dk

Tassimo rabatkoder 2019

For kaffedrikkeren

Tassimo er en dansk hjemmeside, der sælger Tassimo teknologien i deres online webshop, hvor det både er muligt at købe selve maskinerne, men også de forskellige smagsvarianter udbudt af Tassimo.

Tassimo systemet er nemt og enkelt, da det kun kræver et enkelt tryk på en knap, hvorefter maskinen selv brygger din drik.

Sortiment

Tassimo forhandler både forskellige modeller af kaffemaskiner fra deres eget mærker fra mellem 560 og 1399 kroner. Der burde dermed være en kaffemaskine for enhver. Derudover sælger Tassimo de forskellige drikke til maskinerne herunder, kaffe, cafe latte, cappuccino, te, kakao og specialiteter (chai latte, kakaodrik og koffeinfri kaffe mm.). Uanset om du er til kaffe, te eller søde drikke har Tassimo altså lidt for enhver smag.

Foruden kaffemaskiner og produkterne hertil sælger Tassimo også diverse tilbehør bl.a. kopper og holdere til Tassimo brikkerne.

Tassimo værdikode

Er du en livsnyder og vil hellere have tid til at sidde lidt længere tid med avisen om morgenen i stedet for at bruge tid på at brygge kaffe? Så må Tassimo tilbuddene lige være noget for dig, da maskinerne med et enkelt tryk gør alt arbejde for dig og dermed giver dig mere tid. Ved at tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og følge med på vores Facebookside sikre du dig hele tiden at have kendskab til alle Tassimo rabatkoderne som du kan bruge i webshoppen på alle de gode Tassimo tilbud.

Betalingsformer

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder, når du handler hos Tassimo. Husk at du også kan bruge din Tassimo rabatkode, til alle Tassimo tilbuddene i netbutikken.

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • PayPal

Levering

Når du bestiller varer hos Tassimo vil den forventede leveringsdato stå på bekræftelsen af forsendelsen. Er der ikke oplyst nogen dato bør du regne med at din bestilling leveres indenfor en måned, såfremt den ikke gør det bør du kontakte kundeservice.

Tassimo leverer pt. kun til storbyer i Frankrig for 6 euro og kan højest levere en bestilling på 25 kg.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Tassimo har du en uges retur, og fortrydelsesret, hvor du har mulighed for at få pengene tilbage for din bestilling. Du kan naturligvis kun få dine penge tilbage, hvis varen sendes tilbage i ubrudt emballage og samme stand som ved modtagelsen. Bemærk at du selv skal betale for returfragten, hvis du ønsker at sende dine varer retur.

Kundeservice

Du kan kontakte Tassimo via en temmelig detaljeret kontaktformular på deres hjemmeside eller på telefon 80 88 35 21, hvis du ønsker at tale med deres kundeservice direkte. De kan træffes på alle hverdage fra 9-18. Tassimos kundeservice sidder parat til at svare på spørgsmål om alle de gode Tassimo tilbud, hvordan du bruger din Tassimo rabatkode, hvor lang leveringstiden er osv.

Starter om