Telenor – Mobilrabat på iphone 6 plus
4.61 (92.11%)
35 votes
Store RSS

telenor rabatkode 2019

Hos Telenor kan du købe både smartphones, bredbånd og mobilabnonnementer. De sælger de nyeste smartphones, og tilbyder et stabilt netværk både til hjemmet og til telefonen. Mix et Telenor tilbud med en af e-rabatkoders Telenor rabatkoder og få ekstra meget ud af dit abonnement.

http://www.telenor.dk

Aktive telenor rabatkoder og tilbud

Telenor – Mobilrabat på iphone 6 plus

Telenor har lige nu et super godt tilbud til dig! Køb den nye iphone 6 plus til en rigtig god pris hos Telenor. Spar 1313,- hvis du køber den hos Telenor!... more ››

http://www.telenor.dk

 

Telenor rabatkoder 2019

Telenor tilbud

Telenor blev skabt i Juni 2009, da Sonofon opkøbte Cybercity og valgte at samlægge firmaerne under de nye navn. De har over 2.000 medarbejdere blot i Danmark, men er også en del af en større organisation som er Telenor Group. Telenor Group har ansat mere end 40.000 medarbejdere i mere end 10 lande. Telenor sørger både for salg af de nyeste mobiltelefoner, mobilt bredbånd, tablets, bredbånd, telefoni. Telenor tilbyder dig deruodver Danmarks stærkeste netværk, kundeservice 24/7, nemme og enkelte abonnementer, samt et stort udvalg og rigeligt med gode Telenor tilbud.

Sortiment

Hos Telenor kan de tilbyde dig de nyeste mobiltelefoner inden for mærker så som Apple, HTC, Nokia og Samsung. Du kan købe både en iPhone 6, iPhone 5s og iPhone 5c, og der er penge at spare, hvis du benytter en Telenor rabatkode, som kan findes på denne hjemmeside.

Til din telefon tilbyder de en vifte af mobilabonnementer alt efter dit behov for data, taletid, og lignende. Hvis du vil vide mere om de specifikke detaljer, så kan du klikke ind på Telenors hjemmeside.

Telenor udbyder også bredbånd. Det er stabilt internet til en fast og lav pris. Det er desuden nemt og enkelt at opsætte selv. Efter din bestilling vil du modtage en router blot tre dage efter. Denne skal placeres centralt i dit hjem, og sættes i en stikkontakt og telefonstik. Når dit internet derefter bliver aktiveret, så kan du nemt og billigt surfe på nettet. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så kan du ringe til deres kundeservice, som har døgnåbent, på telefon 72 100 100.

Husk at hvis du bruger en Telenor rabatkode, så vil du kunne spare penge på dit køb af fx mobiltelefoner og mobilt bredbånd.

Telenor rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Telenor og mobilt bredbånd. Med en Telenor rabatkode vil du kunne spare på penge på køb af mobiltelefon, mobilt bredbånd, tablets og lignende. Hvis du ikke vil gå glip af gode tilbud, så bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller like vores Facebookside. Så vil du blive opdateret hver gang der er Telenor tilbud eller nye rabatkoder.

Betalingsformer

Du kan betale via Dankrt eller Visa Dankort hos Telenor. Til betaling af dit mobilabonnement eller ligende, så kan du tilmelde dig deres Betalingsservice, så beløbet bliver trukket automatisk på betalingsdagen. Hvis du gerne vil betale dine regninger kontant, så har du mulighed for at få tilsendt dine regninger med posten. Dette medfører et gebyr på 50 DKK.

Levering      

Når du køber et produkt hos Telenor, så vil det oftest tage mellem to til fire hverdage, før du modtager din ordre. Du vil få en bekræftelse på din ordre inden for 20 minutter på din email, og du vil kunne følge din pakkes rejse på Post Danmarks hjemmeside vha. Dit forsendelsesnummer.

Retur og fortrydelsesret

Ved Telenor har du 14 dages fortrydelsesret på varer og tjenesteydelser. Dette inbære momobiltelefon, mobilabonnement, mobilt bredbåndsabonnement, og USB-modem. Denne fortrydelsesret starter fra dagen, hvor du modtager pakken. Du skal sende din varer retur, og du skal inden for 14 dage have meddelt Telenor, at du har gjort brug af fortrydelsesretten. For yderligere informationer om hvordan man bør returnere specifikke varer, så bør du klikke ind på Telenors hjemmeside.

Kundeservice

Telenors kundeservice har altid åbent, også på diverse helligdage. De kan kontaktes på telefon 72 100 100. Så hvis du har spørgsmål eller søger råd, så tøv ikke med at ringe til dem.

Starter om