iPhone 7 – SPAR 800,- på den nye iPhone 7
5 (100%)
20 votes
Store RSS

Telia rabatkode 2019

Telia er et mobilselskab, som kan tilbyde dig Danmarks absolut stærkeste 4G-netværk. For dig betyder det, at du kan hente apps, filer og mails på få øjeblikke samt se film og videoer uden ventertud. Du får derfor netadgang i højeste kvalitet uanset tid og sted. Her på siden kan du se alle aktuelle Telia tilbud og Telia rabatkoder, som kan anvendes hos Telia.dk.

http://www.telia.dk

Aktive Telia rabatkoder og tilbud

iPhone 7 – SPAR 800,- på den nye iPhone 7

Hos Telia kan du spare 800,- på den sprit nye iPhone 7! Forudbestil din telefon og få hele 800,- i rabat.... more ››

Telia – 2400 kr. i rabat på Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy Edge er et af de stærkeste smartphones på markedet. Køb den nyeste model S6 edge+ hos Telia og se hvorfor Samsung er bedre end Apple.... more ››

Telia: Spar mindst 70% – Telia outlet

Januarudsalg hos Telia, betyder at du kan spare op til 70% på udvalgte mobiler, tablets og andet tilbehør.... more ››

http://www.telia.dk

billit-iphone7

Telia rabatkode 2019

Danmarks stærkeste netværk

En god grund til at skifte dit nuværende mobilselskab ud med Telia er, at du hos Telia får billig mobil og billig internet, samtidig med at du kan surfe rundt på internettet med Danmarks bedste 4G-netværk.

Udover dette kan Telia tilbyde den bedste underholdning på markedet, som bl.a. dækker over HBO Nordic eller Spotify til din tablet eller smartphone.   Du vil ikke komme til at mangle noget hos Telia, da du her kan finde alt – mobil, bredbånd, tv og fastnet er samlet ét sted.

Sortiment

Telia står for næsten alle danskeres mobildækning – og det kræver dermed også, at de har noget at tilbyde deres kunder:

Mobil: ved denne fane finder du ALT, der har med mobilabonnementer og andre fordele at gøre. Ønsker du derfor at finde et godt Telia tilbud på dit mobilabonnement, så er det her, du skal kigge.

Internet: under denne fane finder du alt der har med internet at gøre. Det vil med andre ord sige, at det er her du finder alt omkring mobilt bredbånd, brdbånd i hjemmet, tablets, routere og modems.

TV: mange af os kan ikke undvære TV’et, og det ved Telia godt. De har derfor en hel fane, hvor du kan undersøge, om du kan gøre besparelser på TV-pakker og kanaler og bredbånd. Derudover kan du også blive oplyst om, hvad Telia TV kan.

Streamingtjenester: ordet står meget godt for sig selv, og du kan her finde streamingtjenester som HBO Nordic, Spotify, Storytel og Telia TV.

Tilbehør: tilbehør kan man aldrig få nok af, så står du og mangler headsets, højtalere, mobilcovers og opladere kan du finde det alt sammen her.

Telia rabatkode

Kan du ikke surfe nok på internettet eller elsker du HBO Nordic’s mange fantastiske serier? Så er du kommet til det rette sted. Her på e-rabatkoder.dk kan du nemlig finde et hav af Telia tilbud og en gang i mellem også en fordelagtig Telia rabatkode, som gør billig internet endnu mere billigt. Det gør det lidt mere fornøjeligt at se din yndlingsserie, når det er blevet smidt i nakken på dig takket være vores udbud af Telia tilbud. Så tiltrækker tanken om en billig mobil og billigt TV dig, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, da du dermed vil få sendt de nyest tilbud og rabatkoder, så snart de er aktive.

Betalingsform

Betalingen af din ordre skal ske med følgende betalingskort: VISA, VISA Dankort, MasterCard, American Express, JCB og Paii.

Levering

Telia Danmark leverer kun til danske adresser, hvortil Grønland og Færøerne er undtagelser. Leveringstiden er normalt på 5 hverdage, hvortil der kan forekomme forsinkelser, som Telia ikke er ansvarlig for.

Kundeservice

Ønsker du kontakt med din lokale Telia udbyder, kan du via deres hjemmeside finde frem til telefonnummeret på den butik, som er tilknyttet dig.

 

Starter om