1 (20%)
8 votes
Store RSS

Thinggaard rabatkode 2019

Thinggaard er er et rejsebureau, der har specialiseret sig i skiferier og lige nu tilbyder de skioplevelser i forskellige byer i Frankrig, Norge, Østrig og Italien.
Går du meget op i skisport eller tager du jævnligt på skiferie kan du med fordel bruge e-rabatkoders eksklusive Thinggaard rabatkoder, for at spare lidt. Så er der også råd til Afterski.

http://www.thinggaard.dk

Aktive Thinggaard rabatkoder og tilbud

Ny Thinggaard rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Thinggaard rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Thinggaard´s tilbudsside her:

Direkte link til Thinggaard's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.thinggaard.dk

Thinggaard rabatkoder 2019

Skiferier med potentiale

Thinggaard har mange års erfaring indenfor for skiferier i forskellige destinationer. Virksomheden har fokus på et højt uddannet personale, der selv har en passion for skisporten og med glæde hjælper dig med at finde en skræddersyet skiferie tilpasset lige netop dine behov.

Thinggaard formår også at tilpasse sig deres kunder og deres behov, da de har oplevet en stigende efterspørgsel på kortere skiferier, hvorfor de nu udbyder endnu flere af denne slags rejser med skiferier fra helt ned til 3 til 5 dage. Er du en af dem, der kun har brug for at opleve skisportens sus for en kort stund eller har du en travl hverdag med begrænset rummelighed til ferier kan Thinggaard tilbuddene af forskellige rejseformer hjælpe dig til den bedste skiferie.

Sortiment

På nuværende tidspunkt har Thinggaard følgende fire destinationer på menuen.

Frankrig byder på en kombination af god mad, byliv og smukke skiområder. Vil du ikke helt væk fra byens puls, undvære den gode mad og ønsker du lidt mere idylliske omgivelser kunne Frankrig være en oplagt destination for dig.

Italien er velegnet for familier, livsnydere, afslapning og skiløbsinteresserede. Her finder du altså en kombination af det rolig og afslappende miljø til skiløbets mere aktive miljø.

Østrig er en anerkendt skisportsdestination, der velegner sig for familier, par, venner, firmarejser og større grupper.

Thinggaard udbyder traditionelle skidestinationer i Norge, hvor de er en af de største rejsebureauer indenfor skisporten.

Thinggaard rabatkode

Leder du efter en skiferie til familien, kæresten eller arbejdskollegaerne, så har Thinggaard helt sikkert noget for dig med deres varierede udbud af rejser. Her på siden kan du holde øje med alle Thinggaard rabatkoderne som du kan bruge, når du køber en skiferie via deres hjemmeside. Vil du påmindes automatisk om de gode Thinggaard tilbud kan du tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så får du besked, når der lander nye Thinggaard rabatkoder hos e-rabatkoder.dk.

Betalingsformer

Du kan bruge de fleste betalingskort, når du køber en skiferie hos Thinggaard. Benyt desuden din Thinggaard rabatkode for at spare lidt ekstra på din rejse.

Retur og fortrydelsesret

Bliver du forhindret i at gennemføre din rejse og afbestiller mere end 35 dage før din rejse mister du depositummet på 1000 som indbetales, når rejsen bookes. Jo nærmere afrejsen jo dyrere bliver det at afbestille. Afbestiller du din rejse op til 14 dage før er du nødsaget til at betale halvdelen af rejsens pris. Og afbestiller du indenfor under 14 dage mister du hele beløbet.

Kundeservice

Ved henvendelser og spørgsmål til Thinggaard kan de kontaktes via telefon på nummeret 70 10 00 10.

Starter om