5% Timarco Rabatkode
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Timarco rabatkode 2019

Timarco er en online webshop, som sælger alt hvad man har brug for inden for tøj. Der er ikke det, man ikke kan finde – og webshoppen udvider hele tiden deres sortiment på de virtuelle hylder. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde noget, som du har brug for i din garderobe! Brug en unik Timarco rabatkode fra e-rabatkoder til at spare penge næste gang du handler. Følg i øvrigt med her på siden for de bedste tilbud og rabatter til Timarco.

http://www.timarco.dk

Aktive Timarco rabatkoder og tilbud

10% Timarco rabatkode

Timarco tilbyder 10% rabat på en masse brands med denne rabatkode, men skynd dig tilbuddet gælder kun i denne uge!... more ››

Category:

Tags:

Timaco rabatkoder 2019

Kvalitetstøj til alle

Timarco’s virtuelle hylder bugner med tøj til folk med forskellige interesser.

Hvis du er utrolig glad for sport, og gerne vil have tøj, der sidder komfortabelt og er i god kvalitet, er det at finde hos Timarco. Kvaliteten ved træningstøjet er sikret i og med, at der kun tilbydes tøj fra kvalitetsmærker såsom Calvin Klein og Casall.

Hvis du blot er glad for almindeligt tøj i god kvalitet, er det også at finde på de virtuelle hylder. Der tilbydes nemlig tøj fra mærker såsom Björn Borg, Casall, Boob og mange flere, som alle er kendte for deres unikke design og kvalitet.

Står du også og mangler nyt undertøj? Så kan du roligt shoppe dig igennem mange sider med forskelligt undertøj, hvor du garanteret finder noget i din stil – skal maven strammes op til en fest, kan du også finde shape wear, som vil hjælpe dig til at få en særdeles god aften.

Sortiment

Som du nok har fået på fornemmelsen, kan man finde alt det, garderoben står og mangler. Trykker du dig ind på de forskellige faner, vil du blive præsenteret for en lang række muligheder og mærker, som du frit kan vælge imellem:

Sko: Her finder du alt lige fra arbejdssko, crocs, såle, hverdagssko, sportssko og meget andet, som man har brug for til fødderne. Dette inkluderer også skopleje, så skoene holder lidt længere.

Undertøj: Under denne fane finder du kategorier som trusser, Bh, Shaping, underbukser og nattøj, hvorunder der er et stort udvalg af designs, farver og brands. Der er derfor god mulighed for, at du kan finde noget, som er lige i din stil. Dette gælder både mænd og kvinder.

Stor barm: Til dig som ofte har problemer med at finde undertøj, som giver god støtte og komfort til barmen, er du kommet det rette sted. Under denne fane finder du nemlig brands, som ved alt om god støtte til en større barm – du behøver derfor ikke gå på kompromis med noget som helst.

Sport: Er du den sporty type, kan du under denne fane finde alt, hvad du kunne tænke dig i forhold til træningstøj. Det gælder både undertøj designet til sport og andre ydre beklædningsstykker såsom træningsbukser og t-shirts.

Badetøj: Denne fane er ganske uundværlig, da man altid godt kan bruge en dukkert i havet eller i svømmehallen. Hvis ikke du er til den klassiske bikini, kan du uden problemer finde et sæt, hvor bikinitrusserne sidder lidt højere end ellers. Ligeledes kan du finde flotte og klædelige badedragter i et flot design. Der er naturligvis også noget at finde til mænd, da der tilbydes en længere række badeshorts i flotte farver og unikke designs.

Timarco rabatkode

Hvis du shopper meget er e-rabatkoder.dk denne rette side for dig, da du her kan finde mange Timarco tilbud og til tider også en unik Timarco rabatkode, som du ikke kan få andre steder. Det giver dig mulighed for at fylde garderobeskabet til et langt lavere beløb, end du havde forestillet dig. Hvis du ikke vil gå glip af en Timarco rabatkode eller Timarco tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebookside.

Betaling

Hos Timarco kan man anvende betalingskortene VISA, MasterCard, Dankort og Eurocard samt overførsel til bakkonto. Summen trækkes først fra kontoen, når varene sendes. Naturligvis er det muligt at få pengene tilbage ved afbestilling af ikke leverede varer.

Levering

Ved køb af varer hos Timarco er leveringstiden 3-10 hverdage. Dog kan der forekomme forsinkelser. Betalingsmetoden har ingen indvirkning på leveringstiden. Derudover tilbydes der gratis fragt ved køb af varer hos Timarco.

Retur og fortrydelsesret

Ved køb hos Timarco har du naturligvis fuld retturret inden for 60 dage. Det fulde beløb tilbagebetales med undtagelse af undertøj, som af hygiejniske årsager ikke tages retur, hvis plomberingen er brudt. Tilbagebetalingen kommer inden for 14 dage.

Kundeservice

Du kan få kundeservice på [email protected], som er åbent fra kl 09.00-17.00, hvis du har behov for at få svar på spørgsmål eller lignende.

Starter om