1 (20%)
8 votes
Store RSS

Timebay.dk rabatkode 2019

Timebay er en webshop med speciale i kvalitetsure til mænd og kvinder. Du finder kun de bedste kvalitetsure fra Lexell, og du kan altid finde noget der passer til din stil, med de forskellige designs til rådighed. En lille, men dedikeret webshop til dig der leder efter det unikke, det elegante og det eksklusive. Find en Timebay rabatkode her på siden, så får du rabat på dit første køb.

http://www.timebay.dk

Aktive Timebay.dk rabatkoder og tilbud

Ny Timebay.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Timebay.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Timebay.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til Timebay.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.timebay.dk

 

Timebay.dk rabatkoder 2019

Fynsk urbutik på nettet

Timebay er en ny forretning, som åbnede sin webshop i 2015. Med placering i Kerteminde på Østfyn er virksomheden baseret på en filosofi om at levere smukke og unikke ure til den danske befolkning til fornuftige priser. Timebay er autoriseret forhandler af de elegante Lexell ure, som du finder til både mænd og kvinder.
Hos Timebay er kunden i centrum, og du vil altid opleve hurtig og sikker handel samt levering, og en nem og overskuelig webshop med en enkel opsætning. Hvis du har brug for vejledning og hjælp før og efter dit køb kan du altid kontakte personalet, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis der skulle være det mindste.
Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev, og modtage eksklusive Timebay tilbud og nyheder på din mail. Det hele er pakket ind i en let og elegant pakke – præcis som urene de sælger.

Sortiment

Hos Timebay er sortimentet beskedent, da de ikke vil afvige fra filosofien om elegance og eksklusivitet. Derfor finder du udelukkende ure der er produceret af det amerikanske brand Lexell, som laver armbåndsure til mænd og kvinder. De formår at kombinere sten og stål på en elegant måde, der opfylder Timebay’s ønske om unikke og smukke ure til de særlige anledninger.I fremtiden vil Timebay gerne udvide sortimentet, men kun på deres eget præmis; at urene opfylder kravene om elegant design og æstetik.
I det nuværende sortiment finder du forskellige Timebay tilbud på designs, som hver især udstråler sin egen energi og stil. Se fx det smukke herreur med krans i sort skifersten og ridsefrit Safir krystalglas – et perfekt all-round ur til den moderne mand. Du kan også se det eksklusive guldur med kant i sort granitsten, som ser fantastisk ud for enden af en mørk jakke eller skjorte.
Alle urene er samlet i hånden, og urværket kommer fra japanske Miyota som er produceret af Citizen. Det er din garanti for et holdbart urværk. Husk at læse mere om vores Timebay rabatkode inden du klikker ind og shopper dit nye ur.

Timebay rabatkode

Med en Timebay rabatkode får du særlige tilbud når du skal købe nyt armbåndsur. Tid er som bekendt penge, og med vores Timebay tilbud har du mulighed for at spare penge når du skal kende tiden. Du skal blot kopiere din kode her fra siden, og indsætte den når du har fundet hvad du skal bruge og går til kassen.
Uanset om du køber ind til dig selv, eller en du holder af (hvem sætter ikke pris på et nyt ur i gave?) kan du spare mange penge med en Timebay rabatkode. Det er nemt og enkelt, og du kan også overveje et gavekort hvis du har svært ved at bestemme dig lige nu. Hvis du også vil have mere ur for pengene, så kom igang med det samme og find dit første Timebay tilbud i dag!

Levering

Du får gratis fragt med vores Timebay tilbud uanset størrelsen på din ordre. Du får dag-til-dag levering, som normalt når frem dagen efter du bestiller varen. Læs mere på hjemmesiden.

Retur og reklamation

Du får 14 dages fortrydelsesret og 24 måneders reklamationsret hos Timebay. Hvis du vil returnere eller reklamere en vare skal du blot følge instruktionerne på hjemmesiden, eller kontakte kundeservice.

Kundeservice

Du kan kontakte Timebay på tlf. 51 14 72 14 ml. 9 – 16 alle hverdage, eller på mail [email protected]. For hurtigere svartid kan du chatte på hjemmesiden.

 

Starter om