1 (20%)
8 votes
Store RSS

Toluna rabatkode 2019

Toluna er et online fællesskab, hvor du kan fortælle verdens førende leverandører af produkter og tjenester, hvad du mener. Ved at deltage i meningsmålinger kan du vinde lækre præmier. Her kan du lade andre mennesker vide, hvad du mener, og finde ud af, om andre mener det samme som dig.

http://www.toluna.com

Aktive Toluna rabatkoder og tilbud

Ny Toluna rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Toluna rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Toluna´s tilbudsside her:

Direkte link til Toluna's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.toluna.com

Toluna rabatkoder 2019

Gratis tjenester

Toluna er en del af Toluna Gruppen, som tilbyder gratis tjenester til virksomheder. Endvidere er der mulighed for, at man kan deltage i undersøgelser, som er skabt af deres partnere, hvoraf disse er analysevirksomheder. Man vil modtage point for deltagelse i undersøgelserne, som man senere kan bruge til gaver, rabatkoder og andre attraktive ting.

Undersøgelserne vil som oftest vare mellem 15 og 20 minutter. Din deltagelse vil blive belønnet i forhold til varigheden af undersøgelsen. Det er værd at bruge sin tid på, da din mening vil have en direkte indflydelse på virksomhederne – såsom hvordan de skal markedsføre og distribuere nye produkter og tjenesteydelser til forbrugere som dig. Ved hjælp af få indledende spørgsmål vil det blive bedømt, om du passer ind i undersøgelsens målgruppe.

Belønninger

Du bliver belønnet efter den tid du bruger på at udfylde undersøgelser. Disse belønninger vil komme i form af point, som kan indløses til alverdens ting. Faktisk får du også point for at oprette dig som bruger og for at udfylde dine profilundersøgelser. Når du har point nok, er det helt op til dig selv at vælge hvilke belønninger, du gerne vil have.

Toluna rabatkode

Her hos e-rabatkoder.dk kan du finde og benytte rabatkoder til Toluna, som du kan bruge hos en af de mange butikker, de belønner medlemmer med. Dermed kan du en gang imellem finde en Toluna rabatkode i stedet for at bruge point på at få den. Det er ganske smart! Derudover kan du naturligvis også finde Toluna tilbud, som er værd at holde øje med. Hvis du ikke vil gå glip af en eneste Toluna rabatkode eller et Toluna tilbud, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside – så får du straks alle rabatkoder og tilbud, når de bliver lanceret.

Gifties

Gifties er et virtuelt skrabespil, som giver dig mulighed for at udveksle et antal point for at få en chance for at vinde et udvalg af gevinster. Hver Giftie repræsentrer en gave, som du kan vinde, hvis du er tilfældigt udvalgt. Du kan spille med dine venner og følgere, hvis du har lyst, hvilket gør det endnu sjovere at spille.

Kundeservice

Hvis du har problemer med at oprette dig som bruger, kan du kontakte Toluna via deres hjemmeside. Du skal blot udfylde formularen, og så får du hjælp hurtigst muligt.

Starter om