Store RSS

TravelBird rabatkode 2019

Hos TravelBird kan du booke et væld af feriemuligheder. På deres hjemmeside er der døgntilbud, som kun er til rådighed i 24 timer, og hvor der kan spares mange penge. Er du også klar på ferie? Så brug en Travelbird rabatkode eller et Travelbird tilbud her fra siden. E-rabatkoder tilbyder altid det bedste rabatkoder til Travelbird, så kig forbi siden næste gang du gerne vil hjemmefra.

http://www.travelbird.dk

Aktive TravelBird rabatkoder og tilbud

Ny TravelBird rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste TravelBird rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge TravelBird´s tilbudsside her:

Direkte link til TravelBird's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

TravelBird rabatkoder 2019

TravelBird – din næste rejse

Travelbird sælger et bredt sortiment af feriemuligheder, hvor all inclusive kan være en del af det. Det kan være besværlig på at andre hjemmesider, at finde de rigtige tilbud, da man ikke kan se skoven for bare træer. Travelbird arbejder for at tilbyde dig, lige den ferie du har behov for. Der er derfor altid nye ferie tilbud på deres hjemmeside hver dag, og du kan altid klikke ind og finde inspiration til en kommende ferie. Travelbird er baseret i Holland, og sikre at du har de bedste rejsetilbud til rådighed.

Sortiment

Hos Travelbird har daglige tilbud, som du kan finde ved at klikke ind på deres hjemmeside. Det er helt speceille Travelbird tilbud, som kun varer i 24 timer, hvorefter der vil blive opslået nye Travelbird tilbud dagen efter. På disse tilbud vil der altid være penge at spare. Du kan spare endnu flere penge, hvis du benyttes en Travelbird rabatkode.

Deruodver så tilbyder de en lang række ideelle ferier. Er du et storby menneske? Så tilbyder de storbyferier til både London, Budapest, Paris, Hamborg, Berlin, Prag og mange andre destinationer. Er du mere til hygge i det danske land? SÅ kan du komme på familiehygge i Jesperhus, cruise til Bergen eller en miniferie i Sønderjylland samt mange andre muligheder.

Der er et væld af muligheder på Travelbirds hjemmeside. Hvis du bruger en Travelbird rabatkode, så kan du spare rigeligt med penge på din næsten all inclusive ferie hos Travelbird.

Travelbird rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Travelbird. Med en Travelbird rabatkode bliver det altid lidt sjovere at handle. For ikke at gå glip af de attraktive tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare på Travelbird tilbud.

Betaling

Når du bestiller en rejse hos Travelbird, så kan du betale med følgende betalingskort: Visa eller MasterCard. Derudover har de en lang række andre muligheder. Disse muligheder kan findes på Travelbirds hjemmeside.

Der er fem trin mellem dig og bestillingen af dine drømmerejse. Først skal du finde den og vælge en dato for din rejse. Dernæst skal du angive hvor mange skal med på din rejse. Så indtaster du dine oplysninger, og tjekker at disse oplysninger er korrekte. Afslutningsvis vælger du en betalingsmetode, og godkender betingelserne. Wupti! – så er du pludselig på vej til Barcelona med hele familien med all inclusive.

Retur og fortrydelsesret

Desværre så er der ikke mulighed for at afbestille rejser, som omfatter flybilletter. Du kan som kunde afbestille din rejse via email fra mandag til fredage mellem 8:00 til 22:00. Dette kan også gøres lørdag til søndag mellem 9:00 og 17:00. Hvis du kontakter Travelbird uden for disse tider, så vil det blive registreret på den næsten arbejdsdag.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller søger råd, så er mere end velkommen til at kontakte Travelbird via deres email. De kan kontaktes på [email protected]. Emails besvare altid inden for 24 timer alle ugens dage.

 

Starter om