Travellink – Spar 30% når du booker fly + hotel
4.72 (94.31%)
58 votes
Store RSS

Travellink rabatkode 2019

Travellink er en online rejseportal, som gør det nemt for dig at finde den bedste og den billigste rejse, uanset hvor i verden du vil rejse hen. Travellink tilbyder både rejser til private og i erhvervsregi, og du har mulighed for at booke både flybilletter, hotel og billeje i samme omgang.
Alverdens destinationer er kun et klik væk med en Travellink rabatkode fra e-rabatkoder.dk – sikkert, enkelt og nemt!

http://www.travellink.dk/

Aktive Travellink rabatkoder og tilbud

Travellink – Spar 30% når du booker fly + hotel

Find de billigste rejser hos Travellink og bestiller du hotel og fly sammen, så får du mulighed for ekstra rabatter på op til 30%.... more ››

Category:

Tags:

Travellink rabatkoder 2019

Forbinder rejsende med rejserne

Travellink blev grundlagt i år 2000, og har siden vokset sig stort nok til at kunne kalde sig det største online rejsebureau i hele Norden. Langt størstedelen af Travellink’s forretning foregår online, og de har derfor mulighed for at levere de mest konkurrencedygtige priser på markedet direkte til dig.
Det går i al sin enkelhed ud på at Travellink søger på forskellige fly- og hotelselskabers bookingsystemer, og finder den bedste og billigste pris på dine valgte vilkår. Hele idéen med konceptet er at bringe besparelserne videre til kunden, og tilbyde en tryg og gennemsigtig aftale, som alle kan forstå. Med en Travellink rabatkode er der fx aldrig ekstra gebyrer, skatter, afgifter eller andre ubehagelige overraskelser efter du har købt din billet – alt foregår på dine vilkår.

Sortiment

Med et Travellink tilbud kan du booke rejser og hoteller fra verdens største rejseudbydere som fx SAS, Lufthansa, Norweigan, British Airways m.fl. Uanset om du privat eller erhvervsrejsende, så er det kun dit eget skema der sætter begrænsninger for din rejseplan.

Når du skal ud i verden, uanset om det skal være en last-minute skiferie i Frankrig med vennerne, en poolferie med familien i Las Palmas eller en forretningsrejse til London, kan du være sikker på at en Travellink rabatkode giver dig de bedste tilbud på markedet. Med masser af verdens mest populære feriemål, som fx Bangkok, Barcelona, London eller Paris, er der altid en destination og en pris som passer til dig – og med den rigtige kode kan du opnå helt særlige Travellink tilbud.

Travellink rabatkode

En Travellink rabatkode gør det muligt for dig at spare endnu flere penge end du i forvejen gør på rejsen. Hvis du har finder en kode her på siden, kan den nemlig indløses til rabatter på Travellink’s hjemmeside. Der er altså gode penge at spare med den rigtige Travellink rabatkode, så det kan altid betale sig at kigge her på siden inden du arrangerer din rejseplan. Husk at mange af disse Travellink tilbud ofte vil skifte, så det er en god idé at holde øje med siden, hvis du vil opnå de største besparelser.

En rabatkode er alid den bedste måde at garantere at prisen er i bund og at kvaliteten er i top. Få din første kode i dag, og indløs dit første Travellink tilbud med det samme!

Rejsegaranti

Hvis du køber fly og hotel samlet hos Travellink, er din rejse omfatter af Loven om Rejsegarantifonden. Pakkerejser købt hos Travellink er dækket af garantien og du er derfor sikret af- og hjemrejse hvis uheldet skulle være ude, og din rejseudbyder går konkurs. Du kan derfor være ganske rolig, og pakke din kuffert velvidende at du er dækket ind til afrejse. Hvis du vil have mere information kan du besøge www.rejsegarantifonden.dk.

Retur og reklamation

Regler for returnering af rejser er forskellig fra billet til billet. Sørg derfor altid at læse billettens regler inden du køber den, da der i visse tilfælde ikke kan laves ændringer uden gebyrer.
Reglerne for reklamation følger Loven om pakkerejser. Hvis der er anledning til reklamation for rejsen, skal leverandøren underrettes med det samme, så situationen kan løses bedst muligt, og du kan få en kvittering for fejlen eller manglen, som første til situationen til senere validering.

Kundeservice

De fleste af Travellink’s services kan ordnes fra din egen computer, men skulle du alligevel foretrækker at fåhjælp til din booking, eller har du en hastesag, kan du kontakte på tlf. 70 80 84 70 man-fredag mellem 9-15:30 (lukket mellem 11:30-12:30). Ellers er der en skriftlig kontaktformular på hjemmesiden.

Starter om