1 (20%)
8 votes
Store RSS

tripsta rabatkode 2019

Tripsta er et online rejsebureau, der tilbyder flybilletter til stærke priser. Hos Tripsta er du sikker på altid at finde rejser til priser, der er svære at modstå. Således kan du med Tripsta tilbud på flybilletter få luft i budgettet til den næste rejse og slippe for at skulle gå på kompromis med oplevelserne på din ferie.

http://www.tripsta.dk

Aktive tripsta rabatkoder og tilbud

Ny tripsta rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste tripsta rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge tripsta´s tilbudsside her:

Direkte link til tripsta's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.tripsta.dk

Tripsta rabatkoder 2019

Tripsta.dk

Det online rejsebureau, Tripsta, specialiserer sig i at finde billige rejser til sine besøgende til lande i det meste af verden. Rejsebureauets rejser gælder ikke kun for Danmarks rejseentusiaster, men også for lande så som Tyskland, England, Australien, Indien, Canada og mange, mange flere. Tripsta er dermed tilgængelig, uanset hvor i verden du vil bestille rejse fra, og garanterer uimodståelige Tripsta tilbud uanset hvornår du vil rejse.

Rejser

Hele verden er tilgængelig på Tripsta.dk, så det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal vælge din næste rejsedestination på Tripsta.dk.

Flybilletter

Er du i gang med at planlægge din sommerferie? Eller er du blot interesseret i et par overnatninger i en storby? Uanset hvad du drømmer om, kan de gå i opfyldelse ved at bruge Tripstas søgefunktion på rejsebureauets hjemmeside. Du skal blot indtaste hvorfra og hvortil du vil rejse, så finder Tripsta flybilletterne med særlige Tripsta tilbud. Du har endda mulighed for at tilføje et eksakt afgangs- og ankomsttidspunkt til din søgning.

Flytilbud

Her finder du udvalgte flytilbud, så du kan spare endnu flere penge. Tripsta tilbud gælder her for internationale flyruter.

Eksklusive Tripsta tilbud

Hos Tripsta har du mulighed for at få tilsendt Tripsta rabatkode og tilbud til din mail. Ved at tilmelde dig Tripstas nyhedsbrev, er du sikker på at være den første, der får besked om nye, eksklusive tilbud på rejser.

Tripsta rabatkode

Har du lyst til at rejse væk og være fri for de hverdagslige gøremål, lad os sige i en forlænget weekend eller en uge? Er du til Berlin eller Italien? England eller Kina? Uanset hvilket land eller hvilen by du ønsker at udforske, så kan du med Tripsta tilbud forsøde tilværelsen og tage på den ferie du altid har drømt om. Med Tripsta rabatkode kan du rejse uden bekymring for, om du har råd til oplevelser på rejsen. Med rabatkuponer kan du inden for 12 måneder tage kuponen i brug via en medfølgende kode, der kun kan bruges én gang. Tripsta rabatkode kan kun bruges ved online booking.

Annullering af rejsebestilling

Du kan til hver en tid annullere eller ændre din rejsebestilling. Du skal blot sende en e-mail til [email protected]. Herefter modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din anmodning om ændring eller annullering. Tripsta er ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer i denne kommunikationsproces.

Kundeservice

Har du spørgsmål i forbindelse med bookingprocessen, har du flere muligheder for at få hjælp. Under ’Ofte stillede spørgsmål’ kan du søge hjælp og få den rette information.

Du kan også ringe til Tripsta på følge telefonnumre:

Telefon: (+45) 89 88 09 74

Fax: +30 (210) 72-99-664

Kundeservice har åbent mandag til lørdag 09:00 til 17:00.

Kundesupporten er også tilgængelig på engelsk.

Du kan tilmed sende en e-mail til [email protected]

Starter om