OP TIL 50% RABAT – vidaXL.dk
5 (100%)
40 votes
Store RSS

vidaXL.dk rabatkode 2019

vidaXL er en international webshop, som tilbyder alt til boligen, haven og garagen. Det er her du skal starte, hvis du skal i gang med et gør-det-selv projekt, eller hvis du blot vil købe ekstra til hjemmet. Du finder møbler, hobbyprodukter, værktøj, legetøj, isenkram, sportsartikler og meget meget mere hos vidaXL. Hvis du også vil have mere for mindre, skal du blot huske at få en vidaXL rabatkode med her fra siden.

http://www.vidaxl.dk

Aktive vidaXL.dk rabatkoder og tilbud

OP TIL 50% RABAT – vidaXL.dk

Sommersalget er i gang hos vidaXL.dk og her kan du finde et væld af gode tilbud. Hvad enten du er på udkig efter nye møbler til til haven, tilbehør swimmingpoolen, telte, haveredskaber og meget mere, ... more ››

http://www.vidaxl.dk

VidaXL rabatkoder 2019

Alt til hus og have

Hos vidaXL er det nemt at finde dine varer til hjemmet, uanset hvad du leder efter. Butikken åbnede i 2008 og bygger på et koncept om et stort liv til få penge (’vida’ betyder liv). Dette lader sig gøre på grund af simple og ukomplicerede produktionsløsninger, mens det selvfølgelig ikke går ud over produkternes kvalitet og holdbarhed. Denne balance mellem kvalitet og pris giver dig en fordel i forhold til traditionelle hus- og haveforretninger, da besparelsen overgår til dig som forbruger.
vidaXL prioriterer den overskuelige weboplevelse, og det er både nemt og hurtigt at navigere rundt i de mange menuer. Du kan nemt bruge mange timer i den brede vifte af kategorier, så sørg for at få en vidaXL rabatkode med, så du får den bedst mulige pris.
Du kan selvfølgelig altid kontakte det dygtige kundeservice-team, hvis du har spørgsmål til hvad som helst. De sidder altid klar til at hjælpe dig, eller svare på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Sortiment

Udvalget hos vidaXL er mere end almindeligt bredt – det strækker sig over hundredevis af varekategorier som fx havearbejde, køkkenudstyr, stuemøbler, vandsportsartikler, kameraer, byggeartikler og mange mange flere. Det er både sjovt og spændende at gå på opdagelse i shoppen, især med vores særlige vidaXL rabatkode.
Du finder både kendte og populære mærker, men mange af vidaXL’s varer er fra egen produktion. Disse produkter er designet efter kundernes behov og feedback gennem årene, og vidaXL bliver ved med at anvende denne kommunikation i et forsøg på konstant at gøre webshoppen endnu bedre. Sortimentet udvides hele tiden, og skulle der være noget du synes mangler i shoppen kan du altid tage kontakt til teamet og forhøre dig om mulighederne. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du altid er opdateret med de seneste nyheder, produkter og vidaXL tilbud.

vidaXL rabatkode

Med en vidaXL rabatkode får du altid de bedste priser uanset om du køber ind til hus, have eller til et separat projekt. Det behøver ikke være en dyr oplevelse at handle ind til livet, og hvis du også er én af dem som elsker at indrette, ombygge eller generelt bare gå og pusle med lidt ekstra belysning, en spritny hækkeklipper eller en bogreol i lækkert, genanvendt træ, så er vores vidaXL tilbud perfekt til dig.
Konceptet hos vidaXL er at du skal have muligheden for at købe flere vare for færre penge – og det koncept vil vi gerne hjælpe yderligere på vej! Husk derfor at få din vidaXL rabatkode med, inden du besøger shoppen og forkæler dit hjem.

Hvis du også vil have mere ud af livet (og dine penge), anbefaler vi at du besøger vores side, hver gang du handler hos vidaXL. På den måde er du sikret altid at få de bedste og mest aktuelle tilbud på boligindretning og havetilbehør. Så hvis du også trænger til at komme i gang, må du hellere skynde dig og indløse dit første vidaXL tilbud med det samme!

Levering

De fleste varer leveres i løbet af 3-5 hverdage. Al levering hos vidaXL er gratis, bortset fra særtilfæde, hvor andet er angivet. Du kan altid se dette i varens beskrivelse.

Retur og fortrydelse

Hos vidaXL får du 14 dages gratis fortrydelsesret på alle vare. Som et særligt vidaXL tilbud får du gratis returfragt på alle møbelvarer, så du ikke skal bekymre dig om de tunge møbler. Følg instruktioner på hjemmesiden, hvis du vil returnere eller reklamere.

Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes via mail. Mailadressen til kundeservice er [email protected], og de vil forsøge at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Starter om