Spar 20% på ALLE hvidevarer
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Whiteaway rabatkode 2019

WhiteAway er en fysisk og online forhandler billige hvidevarer og husholdningselektronik, hvis mission er at sælge gode produkter af høj kvalitet til de bedste pris på markedet. Er du fx på udkig efter nyt køleskab, en induktionskogeplade, mikroovn eller ny vaskemaskine?
Med en WhiteAway rabatkode bliver det forhåbentlig lidt sjovere og mere sparsommeligt at handle kontroversielle husholdningsprodukter og hårde hvidevarer. Her på e-rabatkoder kan du finde alle de bedste rabatter og tilbud – lige til dig.

http://www.whiteaway.com/

Aktive Whiteaway rabatkoder og tilbud

Spar 20% på ALLE hvidevarer

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti.... more ››

Category:

Tags:

Spar 20% på Siemens hvidevarer

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti... more ››

Category:

Tags:

http://www.whiteaway.com/

Whiteaway rabatkoder 2019

Danmarks foretrukne forhandler af hvidevarer

WhiteAways mission er at forblive Danmarks foretrukne udbyder indenfor branchen samt at opnå lignende resultater i resten af Europa. Derfor forsøger WhiteAway hele tiden at udvide deres sortiment og anskaffe sig de bedste produkter, have de bedste priser og yde den bedste service. De fleste forbinder WhiteAway med billige hvidevarer, hvilket fortsat vil være en kerneværdi.

Alt dette samtidig med at have en brugervenlig hjemmeside, der gør det til en behagelig oplevelse for kunden at handle gennem hjemmesiden.

Sortiment

WhiteAway har et stort sortiment af hårde hvidevarer, køkkenudstyr, personlig plejeprodukter, støvsugere og produkter indenfor energi og klima (affugtere, airconditionanlæg, energipaneler, luftrensere solcelleanlæg og varmepumper).

WhiteAway produkter stammer fra en masse forskellige mærker herunder: Siemens, Bosch, Scandomestic, Blomberg, Samsung, KitchenAid, Philips, Beurer, Braun, Oral B, Miele og Nilfisk.

Gå på jagt i webshoppen og finde de bedste hvidevarer tilbud, køkkenmaskinen du har længtes efter eller lignende.

Whiteaway rabatkode

Brænder ovnen sammen, eller er vaskemaskinen holdt op med at vaske? Med Whiteaway behøver du aldrig skulle ned i nogen butik for at købe hårde hvidevarer. Du kan frit kigge sortimentet igennem på deres hjemmeside, læse anmeldelser og sammenligne produkter – og få sendt varen hjem helt gratis. Der er altid rabatkoder at hente her på e-rabatkoder, og det gør det altså noget sjovere, når tingene skal skiftes ud derhjemme.

E-rabatkoder.dk er hele tiden på udkig efter de nyeste WhiteAway rabatkoder og tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold øje med siden her, hvis du er interesseret i gode WhiteAway tilbud. Så er du sikker på hele tiden at være ført ajour med de seneste nye WhiteAway rabatkoder.

Betalingsformer

Du kan betale med de fleste kreditkort hos WhiteAway (se nedenfor). Husk også at gøre brug af din WhiteAway rabatkode, når du betaler for dine varer.

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • Eurocard
  • Visa Elektron
  • American Express

Levering

Leveringen er altid gratis hos WhiteAway og leveringer af større varer skal ske på hverdage mellem klokken syv om morgenen og seks om aftenen. Er du forhindret i at være hjemme, når varen leveres kan i aftale et sted varen må sættes. Hvis du ikke har aftalt et sted og du ikke er hjemme, når varen leveres tager fragtmanden den med igen, hvorefter du selv skal betale omkostningerne for den næste leverance af dine varer.

Mindre varer leves med Post Danmark og GLS, hvilket også er gratis.

Leveringstiden forventes at være mellem en til tre arbejdsdage såfremt varen er på lager. Du har også mulighed for at vælge ekspreslevering, hvorved pakken vil blive leveret den efterfølgende hverdag. Alt i alt må man altså sige at WhiteAway har en fremragende leveringsservice.

Retur og fortrydelsesret

Hos WhiteAway har du ubegrænset returret uanset om du har købt et hvidevarer tilbud, så længe varen leveres tilbage i den originale stand. Det er tilladt at bryde emballagen og se varen an. Skulle varens værdi være forringet (det kan skyldes at du har taget varen i brug) er der to ugers returret, hvor du kan få pengene tilbage. Bemærk at det ikke er alle varer der kan returneres. Find mere information om dette på WhiteAways hjemmeside.

Kundeservice

WhiteAway kan både kontaktes via telefon og e-mail afhængig af henvendelsen betydning. Har du presserende spørgsmål angående for eksempel levering eller problemer med betaling kan du henvende dig via telefon og for henvendelser af mindre vigtige formål bør du kontakte WhiteAway via e-mail, hvor du vil få svar hurtigst muligt.

Starter om