10% rabat : E-cigaretter
4.88 (97.56%)
20 votes
Store RSS

XSmoke rabatkode 2019

XSmoke forhandler el cigaretter via deres onlinebaserede virksomhed, der udelukkende eksisterer som en netbutik. XSmoke kan af denne årsag også tilbyde nogle af de bedste men samtidig billigste e-cigaretter på markedet. Man siger tit om rygning, at pengene går op i røg. Med en XSmoke rabatkode fra e-rabatkoder.dk kan du nu reducere denne udgift og spare lidt ekstra på dit næste køb hos XSmoke.

https://www.xsmoke.com/dk/

Aktive XSmoke rabatkoder og tilbud

10% rabat : E-cigaretter

10% x-smoke rabatkode. Så kan du shoppe lidt mere røg næste gang du handler hos Skandinaviens mest populære e-cigaret butik... more ››

https://www.xsmoke.com/dk/

XSmoke rabatkoder 2019

Den ’sunde’ cigaret

XSmoke er en af de foretrukne forhandlere af el cigaretter på det Skandinaviske markeder, hvis mission er at give deres kunder den bedste oplevelse i forbindelse med rygning.

XSmokes e cigaret er udviklet med inspiration fra den traditionelle tobakscigaret for at kunne give brugeren den bedste og mest realistiske oplevelse. Det vil sige, at XSmoke e-cigaretten ligner en almindelig cigaret og ikke den teknologiserede udgave man ellers har set på markedet.

Sortiment

Foruden selve el cigaretten forhandler XSmoke også e cigaret væske, batterier, refills og forskellige pakkeløsninger, der alt samme vil bidrage til en god oplevelse.

e-cigaretter: Her finder du alle de forskellige slags e cigaretter, der udbydes hos XSmoke, hvor du kan vælge mellem forskellige smagsvarianter, herunder mentol, lakrids, æble og jordbær. Der følger to refills samt en USB oplader med i pakken og selvfølgelig selve e cigaretten. Priserne ligger mellem 159 og 224 kroner.

Refills: Hvis du allerede er fan af XSmoke cigaretten kan du købe refills her med de samme smagsvarianter som nævnt ovenfor.

Tilbehør: Din e cigaret oplades meget simpelt ved at sætte den i en specialudviklet oplader, der passer til alle XSmoke e cigaretterne. Opladerne fås både som USB, til væggen og bilen.

Månedspakker: Under denne kategori kan du købe en månedspakke, der indeholder en e cigaret, oplader og refills til en hel måned. Men en månedspakke sparer du penge og tid ved at købe en pakke, der rækker til en hel måned i stedet for at købe nye refills hele tiden. Ulempen er dog, at du kun kan vælge en smagsvariant, så hvis du bedst kan lide at variere smagen er dette nok ikke den bedste løsning for dig.

Tilbudspakker: Her kan du købe alle de gode XSmoke tilbud bestående af nedsatte produkter, et begyndersæt, en testpakke og en pakke med et års forbrug af e cigaretter og tilbehør.

XSmoke rabatkode

Hold et vågent øje med siden her, hvis du forsøger at kvitte smøgerne eller foretrækker e cigaretter fremfor tobakscigaretter. Her finder du nemlig de bedste XSmoke rabatkoder, som kan benyttes, når du køber produkter i XSmoke webshoppen.

Du kan også skrive dig op til e-rabatkoder nyhedsmailen og følge os på Facebook, hvis du vil være sikker på hele tiden at være opdateret med de seneste XSmoke tilbud.

Betalingsformer

Brug nedenstående betalingsformer, når du handler i XSmoke webshoppen:

  • PayPal
  • Visa
  • Visa Elektron
  • MasterCard

Levering

Leveringstiden er typisk mellem 3-5 arbejdsdage og koster 49 kroner, medmindre du handler for mere end 300 kroner, da er leveringen helt gratis.

Retur og fortrydelsesret

Har du valgt et abonnement har du ikke nogen returret, men har du derimod købt en startpakke har du to ugers returret. Dette giver dig ret til at returnere varen i ubrugt tilstand og få det fulde beløb retur minus returomkostningerne.

Kundeservice

XSmoke kan kontaktes via deres hjemmeside samt e-mail og telefon, hvor du kan rette alle relevante spørgsmål til XSmokes produkter, brugen heraf osv.

 

Starter om