Store rabatter på Yves Rocher produkter
4.9 (97.96%)
48 votes
Store RSS

Yves-Rocher rabatkode 2019

Yves Rocher blev grundlagt i 1959 i den franske landsby La Gacilly og er nu Frankrigs største mærke i skønhed og kosmetik, og en af verdens største leverandører af skønhed fra planter. Yves Rocher har mere end 20 butikker men tilbyder også produkter via postordre og over deres webshop på Internettet. Er du på udkig efter skønheds- og kosmetikprodukter, så husk at bruge en Yves Rocher rabatkode eller et Yves Rocher tilbud fra e-rabatkoder.dk.

http://www.yves-rocher.dk

Aktive Yves-Rocher rabatkoder og tilbud

Store rabatter på Yves Rocher produkter

Her får du et direkte link til Yves Rochers særlige tilbudsside hvor du kan spare mange penge på lækre hudplejeprodukter.... more ››

Category:

Tags:

http://www.yves-rocher.dk

Yves Rocher rabatkoder 2019

Om virksomheden

Yves Rocher er navnet på grundlæggeren af kosmetikvirksomheden, som bærer hans navn. Han var en banebryder når det kom til brugen af naturlige ingredienser i kosmetik og med den vision, at alle kvinder skal have mulighed for at opleve skønhed.

Sortiment

Yves Rocher har et kæmpe sortiment som breder sig ud over alle områder indenfor kosmetik, skønhedspleje og produkter til både mænd og kvinder. Hjemmesiden er bygget overskueligt op, med overordnede faneblade med kategorierne: hudpleje, makeup, duft, kropspleje & solbeskyttelse, hårpleje, brus & bad, produkter til ham, kosttilskud, bestsellere og tilbud. Kigger vi lidt dybere, så kan vi se underkategorierne som følger:

Hudpleje: Her finder du hudpleje mod alderstegn, rensning, daglig pleje, pleje om natten, masker og peeling, pleje til læber og øjne, kur og serum eller andre nyheder.
Makeup: Her finder du bl.a. makeup til øjne, læber, negle, base, tilbehør, nyheder eller bestsellere.
Duft: Under dufte finder du produkter til både herre og damer, økologiske, nyheder og bestsellers.
Kropspleje & solbeskyttelse: Er du på udkig efter kropspleje, genfugtende, figurformende eller parfumeret pleje, kropspeeling, håndcreme, hårfjerning, rejseemballager, solbeskyttelse eller selvbruner, så er det her du finder det.
Hårpleje: Er du på jagt efter en ny shampoo, balsam, hårkur eller stylingprodukter, så er du kommet til det rette sted. Her finder du også kosttilskud, øko, nyheder, bestsellere og øvrige produkter.
Brus & Bad: Under brus & bad finder du cremer, brusegeler, deodoranter, sæber, bestsellere og andre nyheder.
Produkter til ham: Her kan alle herrerne gå på jagt efter rensning til ansigtet, barbering, hudpleje, pleje mod alderstegn, brusegeléer, deodoranter og parfumer.
Kosttilskud m.m: Her finder du figurformning, skønhed og velbefindende produkter, bestsellere, nyheder og øvrige produkter.
Bestsellere: Hvis du vil se på bestsellere fra alle kategorier samlet, så kan du finde dem her.
Tilbud: Her finder du løbende månedens tilbud.

Yves-Rocher rabatkode

Hos e-rabatkoder gør vi alt for, at holde jer opdateret på Yves-Roche tilbud og Yves-Roche rabatkoder, så I kan få lidt mere for pengene, når I handler kosmetik- og skønhedsprodukter. Hvis I vil være blandt de første der får besked, så snart vi har nye Yves-Roche tilbud eller Yves-Roche rabatkoder, så kan I like vores Facebook side og tilmelde jer vores nyhedsbrev.

Levering

Hos Yves Rocher får du levering lige til døren for 20 kr. Bestiller du for mere end 150 kr. får du samtidig gratis fragt. Bestillinger bliver normalt leveret indenfor ca. 5 hverdage, men er varen ikke på lager, så kan det tage længere tid.

Retur og fortrydelsesret

Skulle du være utilfreds med produktet, kan du returnere det inden14 dage, efter du har modtaget din pakke. Ved returnering af produkter, må produkterne ikke være brugt. Du har både mulighed for at bytte produktet eller få dine penge tilbage.

Kundeservice

Yves Rocher kundeservice har åbent fra mandag-fredag mellem 08.00-18.00 og lørdag mellem 09.00-14.00, hvor deres kompetente og hjælpsomme kundeservicemedarbejdere kan hjælpe dig og give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Du kan også sende dem en mail på [email protected].  

Starter om