Det bedste til dig og dine kæledyr – Zooplus
4.91 (98.18%)
27 votes
Store RSS

Zooplus rabatkode 2019

Zooplus forhandler kæledyrsartikler til alt lige fra hunde, katte, heste, gnavere, fisk og fugle. I webshoppen finder du et alsidigt udvalg af produkter hvad end du søger foder, legetøj, bure, hundekurve, kradsebræt, vandflasker, akvariums eller lignende.
Du kan finde alle de bedste Zooplus rabatkoder er på e-rabatkoder.dk, som du kan bruge i deres webshop.

http://www.zooplus.dk/

Aktive Zooplus rabatkoder og tilbud

Det bedste til dig og dine kæledyr – Zooplus

Vi har gjort kæledyr og deres ejere glade igennem mere end 15 år, se vores nyeste tilbud  ... more ››

Category:

Tags:

http://www.zooplus.dk/

Zooplus rabatkoder 2019

Kvalitet til kæledyr

Zooplus har siden 1999 vokset sig til et stort firma, der forhandler kæledyrsartikler til lande i hele Europa. I dag sender Zooplus til hele 28 forskellige lande i Europa, da de har været i stand til at få nogle gode aftaler i hus med forskellige leveringsfirmaer.

For Zooplus er det vigtigt, at har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, hvilket er muligt da de udelukkende eksisterer som en netbutik. Zooplus har desuden højt fokus på kundeservice, hvilket formentlig er roden til deres succes med virksomhedens vækst.

Sortiment

Zooplus har et stort sortiment af produkter til hunde, katte, heste, gnavere, fisk og fugle fra anerkendte mærker af høj kvalitet. Hos Zooplus kan du finde alt hvad du behøver for at sikre dit kæledyr en sublim trivsel.

Hund: Har du en hund eller overvejer du en hund bør du tage et kig på denne kategori, hvor du kan købe foder, godbidder, halsbånde, snore, hundekurve, transportbure, plejeprodukter, legetøj, tøj og hundehuse.

Katte: Under denne kategori finder du alt hvad du behøver til en kat, herunder foder, krasse bræt, foderskåle, transportbure, kattelemme, legetøj og kattegrus.

Gnavere: Denne alsidige kategori byder på alt hvad du har brug for til kaniner, marsvin, hamstre, chinchillaer, rotter, mus og fritter.

Fisk: Her finder du både udstyr til akvariefisk og udendørsfisk som for eksempel kan haves i en lille fiskedam i haven.

Heste: I denne kategori finder du primært foder, godbidder og plejeprodukter samt et lille udvalg af tilbehør til heste.

Mærker: Zooplus forhandler nogle af de bedste mærker indenfor dyreartikler. I udvalget findes Almo Nature, Applaws, Bozita, Eukanuba, Happy Dog & Happy Cat, Acana, Hill’s , Iams, Orijen, Porta 21, Pedigree, Royal Canin og Zoolove by Zooplus.

Zooplus værdikode

På e-rabatkoder finder du de nyeste og bedste Zooplus rabatkoder, som kan give dig gode besparelser, når du handler i webshoppen. Overvejer du at få et kæledyr eller har du allerede et er Zooplus et godt sted at starte, da de ikke alene har mere avanceret udstyr, men også de mest basale ting du behøver til dit kæledyr. Hold øje med siden her for ikke at gå glip af de gode Zooplus tilbud eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så er du sikker på ikke at gå glip af de attraktive Zooplus rabatkoder, og du får hurtigt besked hver gang, der er nye Zooplus tilbud at hente.

Betalingsformer

Når du handler hos Zooplus kan du betale med nedenstående betalingsmetoder. Din Zooplus rabatkode skal indtastes under betalingsprocessen.

  • MasterCard
  • Dankort
  • Visa
  • PayPal
  • Bankoverførsel

Levering

Leveringstiden er som udgangspunkt 2-5 arbejdsdage og koster 29 kroner med GLS og DPD. Handler du for mere end 300 kroner i webshoppen er leveringen af dine varer gratis. Levering til Finland, Tyskland og Sverige koster mellem 39 og 49 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Zooplus har du to ugers returret, hvori du kan levere dine varer retur og få det fylde beløb retur, såfremt pakken sendes tilbage ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Disse vilkår gælder også selvom du har brugt en Zooplus rabatkode.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Zooplus rabatkoder, deres produkter, et Zooplus tilbud eller lignende kan du enten ringe til dem på alle hverdage fra klokken 9-18, hvor du både kan få betjening på dansk, tysk og engelsk. Alternativt kan du sende dem en besked via deres kontaktformular på hjemmesiden.

Starter om