04 Apr 2018

Sådan får du det bedste lån

Anmeldelser, Sparetips

Uanset om du skal låne penge til en brugt bil, eller om vinduerne i sommerhuset trænger til udskiftning, kan du spare dig selv for en masse penge og dertil unødige bekymringer, hvis du gør brug af nogle af de værktøjer, som findes på nettet. Herunder vil vi præsentere dig for en sammenligningsportal, hvis primære formål er skabe konkurrence bankerne imellem og dermed skaffe forbrugerne det bedst mulige lån.

Snyd ikke dig selv, når du vælger et lån

For 30 år siden var alting lidt lettere. Sådan kan du ofte høre folk snakke, når nettets virvar af muligheder pludselig føles som en begrænsning. Men sådan behøver det ikke være. I stedet skal du gribe chancen og nyde, at en stor del af de praktiske forhold i livet faktisk er blevet langt lettere. Det gælder også, når du skal tage et lån i en bank.

 

Hvor det før i tiden var en langstrakt proces, der krævede møder i banken og besvær med at samle lønsedler, årsopgørelser og andet sammen, kan du nu med computerens hjælp klare det på et øjeblik hjemme fra sofaen.

Brug en sammenligningsportal

Så selvom du muligvis har et anstrengt forhold til digitaliseringen, NemID og hele ideen med at skulle indtaste personlige oplysninger ind på en computer, er det alligevel en metode, som kan hjælpe dig med at få det bedste lån, næste gang huset skal sættes i stand, eller købet af en kolonihave skal realiseres.

 

Lendme.dk er en ny sammenligningsside på nettet, hvor du kan ansøge om et lån og få tilbud fra flere forskellige banker. Det er ikke Lendme.dk, som låner dig pengene. I stedet er det bygget meget smartere op. Lad os sige, at du har brug for at låne 75.000 kroner til et nyt køkken. På Lendme.dk kan du lave en låneansøgning, hvorefter forskellige danske banker sender dig et tilbud på lånet. Det giver dig med det samme en række af fordele:

 

  • Du kan sammenligne renter og andre omkostninger, inden du accepterer lånet.
  • Du får en større chance for at få et fordelagtigt lån, når du indhenter tilbud fra mere end en bank.
  • Du sparer tid – og tid er som bekendt penge.

Du løber ikke nogen risiko

Når du benytter dig af Lendme.dk, er du naturligvis ikke forpligtet til at sige ja til hverken det ene lån eller det andet. Lendme.dk formidler blot de forskellige bankers tilbud, hvorefter du faktisk kan gøre, som det passer dig. Det fremgår også af deres hjemmeside, hvor selve processen er beskrevet i et let og forståeligt sprog, ligesom du nemt kan danne dig et overblik over de banker, som indgår i samarbejdet.

 

Hvis du vælger at tage imod et af lånetilbuddene, skal du selvfølgelig læse betingelserne for lånet godt igennem og sikre dig, at både renter og andre forhold er acceptable. Præcis som du ville gøre, hvis du blev tilbudt et lån på den gode gammeldags facon.